Horváth Viktória

1157616_10201501862646269_1367189533_n.jpg

5 értékelés

Wasabi Buda

A barátnőm születésnapja alkalmából találtuk ki,hogy elmegyünk szusizni és bár ez egy kicsit messze van,de mivel itt jár a szülinapos kedvezmény,ezért ezt választottuk.A hely nagyon hangulatos,tényleg Japánban érezheti magát az ember.A futószalag hatalmas élmény,alig győzi lekapkodni az ember a neki tetsző falatokat.Finom és friss volt minden,bár volt egy-két dolog,amiről nem tudtuk eldönteni,hogy főétel vagy desszert.Kiszolgálás is udvarias volt,kedvesek a pincérek.Az egyetlen negatívum a borsos ital árak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Iskola

Egyik szombat este itt voltunk a barátnőmmel névnapot ünnepelni.Nagyon ötletes a hely,tetszett a zene is.Jó volt,hogy nem kellett kimenni rágyújtani.Az ital árak sem vészesek.Ami nem tetszett,hogy nagyon sok volt a tizenéves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Instant

Baráti társasággal úgy döntöttük,hogy itt töltjük a szombat estét.Éjfél körül érkeztünk és még alig volt ember,nem igazán volt hangulat.Az ital árak egész tűrhetőek, a zene annyira nem jött be.Inkább fiatalabbaknak ajánlanám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andrész Cukrászda

A nővéremék Biatorbágyon laknak,így amikor meglátogatom őket mindig betérünk ide egy fagyira vagy süteményre.Kellemes a környezet és nagyon udvarias a kiszolgálás.Mindenki találhat kedvére valót,nagyon finomak a sütemények és a fagyik is.Nagy bánatomra múlt hétvégén már nem lehetett fagyit kapni..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hellobabybar

Pár hete a barátnőmmel itt töltöttük a szombat estét.A bejáratnál nagy volt a sor,de elég gyorsan haladt, úgyhogy nem kellett sokat várni.Nagyon tetszett a hely,elegáns ,egyedi és különleges hangulatú.A zene jó volt és az ital árak sem voltak elszállva.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely