Cs. Borbély

Cs. Borbély

7 értékelés

One Euro Market

szerintem egy jó kis bolt ahányszor járok erre mindig benézek és sosem jövök ki üres kézzel.olcsó és mindig legalábbis legtöbbször mindent megtalálok.én nagyon elégedett vagyok vele.mindenkinek ajánlom aki arra jár,hogy tekintsen be.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pepe Pizzéria

szeretjük a pizzájukat és nagyon gyors a kiszállítás is mi legalább 5 éve csak tölük rendelünk friss,meleg.tényleg csak ajánlani tudom.nincs tulsütve a pizza lap megfelelö a vastagsága is és mindenben készséggel állnak rendelkezésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidl áruház X. Maglódi út 17.

szerintem minden lidl üzlet megfelelő választékkal rendelkezik egyetlen hibája van hogy az erzsébet utalványt nem fogadja el de különben szerintem nem drága minden megtalálható és megfelelö akcioik is vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Extra

sziasztok én sokat járok tescoba es nemcsak ebbe hanem máshova is.szeretem a sok sok leértékelést mert nagyon sok jo cuccot tudok megvenni féláron ami egész áron drágának tünik.szerintem jo szempont az is hogy bent van pékség és nemkell külön elmenni máshova kenyérért.ja és nem is annyira drága.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Maglód

szerintem egy jó bevásárlóközpont és jok az akcióik csábítóak és a közelben van cipőbolt telefonboltok,bankautómata,ruhaboltok és bent is nagy a választék jo kis kajáldák vannak bent én szeretek oda járni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rákoskeresztúr 1. Posta

jó kis pósta amióta nagyobb lett szívesebben járok ide gyorsabb lett minden és én ameddig várakozom addig a kislányom is előszeretettel keresgél a dvd-k között.gyors a kiszolgálás és némelyik kiszolgáló nagyon aranyos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

dr. Timár István

nagyon jo kis fogorvos szépen és alaposan és ami nagyon fontos pontosan dolgozik.már 3 fogamat mentette meg amit más már rég kihúzott volna. felépitette gyönyörűen és fájdalom mentesen ajánlom minden 17.kerületi lakosnak hogy ha jo fogorvost szeretne akkor mindenképpen keresse fel még az is aki fél mert ezután megszereti a fogorvosokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely