Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Tóth Andrea

Vélemények, értékelések (16)

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Értékelés 2013. 11. 09. 13:05
Egy két alkalommal voltam itt vizsgálaton. Időre mentem, de sajnos egyik alkalommal sem jelentette ez azt, hogy épp akkor be is jutottam. Sajnos volt,hogy így is várnom kellett pár órát. ezt mondjuk már én sem értettem. És persze volt, aki utánam érkezett, mégis előttem ment be. azt nem értettem, hogy hogyan, ha egyszer nekem még időpontom is van. akkor ez most hogy is van, merült föl bennem a kérdés..Persze az ember meg érti, ha sürgős eset van, vagy hasonló, de hogy mindig ugyanaz a helyzet?! akkor meg minek is ugye az időpont?!
  • elismerés
  • Burger King

    Értékelés 2013. 11. 09. 13:10
    a kiszolgálás kedves és gyors, bár nem tudom tényleg, hogy minek kell mindenkinek mindenhova ennyire sietnie már, és ezt nagy általánosságban írom. Ami inkább probléma, az az asztaloknál van, és tisztelet a kivételnek, de egy vásárló, ha úgy adódik,, hogy valamit kiken az asztalra, akkor vagy törölje le, a tálcáját igazán elvihetné magával, ha már úgy is végzett és épp arra jár, vagy legalább szólhatna az ott sürgő-forgó kedves és szolgálatkész takarírók egyikének. Ugyanis más is szeretne még ott enni, lehetőleg tiszta asztalnál. (Na meg jó lenne, ha egyesek megtanulnának csukott szájjal enni és rágózni. azt hiszem nem tehenek vagyunk, hogy kérődzünk..!)
  • elismerés
  • Don Pepe Pizzéria

    Értékelés 2013. 11. 09. 13:13
    Jó hely, a kiszolgálás megfelelő, és hangulatos is. Szívesen járok oda, már amikor tehetem:) Szerencsére nem is az a nagyon drága hely, bár azért egy kicsit ha olcsóbbak lennének az ételek, jobb lenne. Akkor több mindent megkostolnék.
  • elismerés
  • Dr. Puzsér Beatrix fogorvos

    Értékelés 2013. 12. 24. 21:33
    Alapvetően hozzá tartozom, de ettől függetlenül is csak jókat mondhatok róla. Bármikor mehetek szinte hozzá, persze rendelési időben, vagy ha épp ügyeletes, akkor is készségesen áll hozzám. Gondolom másokkal is ugyanígy van?!:) Az asszisztens is és ő is nagyon jó. mind szakmailag, mind pedig személyüket illetően. Bármit szívesen elmagyaráz, és tudatja veled, ha valami nem lesz túl kellemes. De ez benne van a pakliban, ő nem tehet róla.
  • elismerés
  • City SPAR

    Értékelés 2013. 12. 24. 21:41
    Leszámítva, hogy pár termék hiányzik, ettől függetlenül kedvesek a kiszolgáláskor, vagy ha kérdezek valamit, mert nem tudom sokszor, hogy mi merre van. jó, hogy van árleolvasó, és hogy aránylag, ha nincs nagy tumultus, könnyen el lehet lavírozni a kocsival is:) Ami a régiben nem tetszett, hogy volt egy termék, amit vissza vittem, azaz a cimkéjét, meg a blokkot, és sajnos inkább lerázósra fogták a dolgot. Remélem ez újra nem fog megismétlődni. Remélem, hogy az sem, hogy még szavatossági idő lejárta előtt megromlik egy pár termék úgy, hogy a tárolása megfelelő volt az otthonomban. Még annyi, hogy bánom, hogy itt a közelben kb.. így hirtelen 4 Spar is van, és van egy aldi. És távolabb van csak Tesco, Lidl, Penny.. ezt mondjuk nem értem.. De jó lenne, ha ebbe más is beleszólhatna...
  • elismerés
  • TESCO Extra

    Értékelés 2013. 12. 24. 21:48
    Nem vásárolok itt sokszor, nekem ez kicsit messzebb van. De ha megyek is, nagyjából mindent megtalálok. alapvetően nem szeretem, de hát itt elég nagy a választék. A dolgozók segítőkészek, a vásárlást pedig magam is kasszázhatom. mondjuk ott is van aki segítsen, mert sajnos a kis kassza nem mindig egyértelműen fogalmaz:( ezt csak annyiból bánom, hogy így kevesebb emberi munkaerő kell, már ha ezt az oldalát nézem.. :( Munkalehetőségnek jó a pénztár, de csak ha nem ez az önkiszolgáló van.. :(
  • elismerés