Tóth Andrea

1545807_10202226722884327_1725844184_n.jpg

16 értékelés

Európa Gyógyszertár

Kifejezetten kedvesek és segítőkészek, szívesen váltom be itt a receptjeimet, vagy veszek vény nélküli készítményeket. Nem elutasítóak, és nem gépiesek.Sok helyen már sajnos nem igazán kommunikatívak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Gyógyszertár

Ez az a hely, ahol van egy kedvenc gyógyszertári asszisztensem. Ő kedves, nem kapkod, persze nem is csiga, de inkább nyugodtságot áraszt, amikor épp hozzá kerülök. Van, aki hangos. Na most ha én mondjuk olyan valamit kérnék, akkor talán nem kellene mindenkinek tudnia róla.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Általában, ha éppen nem ünnep közeledik, akkor még várni se kell, és kedvesek. Azt kapod, amit kérsz:) Tényleg nem drága, és egyszer valaki ott úgy vágta le a hajam, ahogyan azt mindig is szerettem volna.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamos Marcipán Cukrászda

Nekem egyhangú a választék, macipán marcipán hátán:( Kár, hogy a közelben is csak megint egy szamos cukiba tévedhetek. Kedves a kiszolgálás, de a választék miatt nem járok ide sűrűn..:( Sőt.. a hely maga hangulatos, bár kicsit közel vannak egymáshoz az asztalok,

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King Árkád

Kedvesek és amennyire csak lehet, sietnek, hogy gyorsan megkapjam amit szeretnék. Az hogy ülőhelyet találok, vagy sem, attól is függ, hogy épp mikor tévedek arra. De mivel más helyen is kérnek ételt, és közös az ülőhely, ezért nem garantált, hogy gyorsan hamar ülőhelyhez jut az ember. ez nem az ő hibájuk. Ők keményen állják a sarat, és le a kalappal a teherbírásuk előtt:) Az ételek meg jók:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gelati Eiscafé

Van a banán fagyi,amit korábban rituálé szerűen régebben szívesen fogyasztottam. még átalakítás előtt.. Átalakultak, és szembesültem egy kissé beképzelt ott dolgozóval. Nem tudom mire fel volt nagy arca. Igazából nem tudtam, hogy ott kell rendelni a sütit a pultnál. kiírva em volt, ha jól emlékszem. Biztos az volt a baj, hogy nem olyan plázásan voltam öltözve, agy nem is tudom.. a termékekkel nincs gond, csak azokkal, akik nagy arcúak. De ezt általánosságban is lehetne írni. Tudom, hogy befásultak, de mindig mindent erre fogni?! Vendéglátó iparban?! Érdekes..azóta nem is voltam..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Sajnos ritkán jutok el ide, de nagyon szeretnék még több alkalommal eljutni. A belépő sajnos nem olcsó, de az állatok kárpótolnak:) Tetszik benne, hogy az állatok nincsenek elhanyagolva. És még jobb, hogy egy-két állattal közvetlen kapcsolatba is kerülhet az ember, mondjuk egy simogatás erejéig:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Kár, hogy alapvetően nem vagyok egy plázába járó típus. Néha jó persze beülni valahova, de nekem a legnagyobb bajom néha a hangzavarral van. Valahogy egyik terület sem igazán csöndes. viszont ha boltba akarok menni kenyérét például, akkor sajnos mindenképp tennem kell egy kisebb kört, mire a célhoz érek. Nem bírom a nagy tömeget, ami itt van..

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

Elég "sok" mindent sikerült beszerezni, bár volt amikor kissé hiányosan, vagy nem megfelelő minőségben tudtuk megvenni, amit szerettünk volna. Ez persze csak a kibontást követő pillanatokban derült ki. Érdekes volt egyszer például, hogy vettünk egy asztalt.. amit épp akkor nem avattunk fel, hanem egy félévvel, évvel később. Össze akartuk rakni, és egy fontos eleme hiányzott.Sajnos a problémát nem megfelelően orvosolták. Pedig elméletileg benne van a szolgáltatásaik között?!
ami nekem nem tetszik benne annyira, az az, hogy leginkább olyan nagyobb bútorokat lehet itt vásárolni, amik leginkább magas, és nagy épületekbe, lakóingatlanokba valók. Na de mi van azokkal, akik elég kis helyen élnek.az ilyen helyen sokszor még a kicsi is nagynak számít.az eladók meg nem éppen a legkedvesebbek, mikor az ember kérdéssel fordul hozzájuk..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Bowling & Pub

Egy-két alkalommal voltam már itt, de nem egy olcsó hely. A biliárd jó, és ha van karaoke, az is jó. Bár most szerintem az utóbbi időben az sincs már?! Kár, hogy nem tartott kicsit tovább, amikor volt. a kiszolgálás változó. Van hogy odajön valaki pl.: biliárdnál, és megkérdezi, hogy mit szeretnél fogyasztani, de van, hogy nem. Bár akkor max. odamegy az ember a pulthoz.. Ennyi még simán belefér:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely