Árváné Pintye Erika

10303870_310610075772884_5330652786832214721_t.jpg

5 értékelés

Csokonai Söröző

A kiszolgálás tökéletes. Kedves, segítőkész, figyelmes, udvarias felszolgálók dolgoznak itt. Az ételek minősége és mennyisége is kitűnő. Véleményem szerint a látványkonyha bevezetése remek ötlet volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fórum Debrecen Bevásárlóközpont

Már többször jártam itt a Fórum Bevásárlóközpontban. Tetszik, hogy a belvárosban található, ezért számomra könnyen megközelíthető. Minden olyan üzletet megtalálok itt, mely Családom számára és számomra is megfelelő. Az üzletekben könnyen lehet Babakocsival is közlekedni, a széles hely miatt mely nekünk most aktuális. A dolgozók minden üzletben segítőkészek és barátságosak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anna Cukrászda

A családommal együtt évek óta ebbe a cukrászdába járunk, és csak innen rendelünk alkalmakra tortákat. Tavaly volt az Esküvőnk, és a Menyasszonyi tortánkat is itt készíttettük el. A kiszolgálás fenomenális, a sütemények, torták íze egyedi, tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Klári Salátabár

Nagyon szeretem ezt a helyet, mert mindig új, különleges salátákat kóstolhatok meg itt. Az étel adagok megfelelőek, bőségesek. A hely tiszta, a kiszolgálók kedvesek, segítőkészek és barátságosak. A kiszolgálás gyors.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fandango Étterem

Régebben voltunk már ebben az étteremben, de nagyon megvoltunk elégedve a helyen tapasztaltakkal. A felszolgálók kedvesek, segítőkészek. Az ételek mennyisége és minősége magas színvonalú. Nagyon jó ötletnek tartom a megrendelt étel várakozása előtti vendégfogadó ételt, az ALIOLIT. Kitűnő az íze

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely