Márfi Melinda

Márfi Melinda

5 értékelés

Király Gyógyszertár

Segítőkészek és ha egészségügyi problémám van, mindig tanácsot adnak és segítőkészek. Mindig úgy érzem számíthatok rájuk. Mindent megtalálok, amire szükségem van, vagy ha ép nincs, a legrövidebb időn belül beszerzik.Gyors a kiszolgálás, mégis közvetlen és kedves!Bárkinek tudom ajánlani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Betti Cukrászda

A sütemények nagyon dekoratívak, de nagyon spórolnak vele. A kiszolgálás kb. fél éve borzalmas, a felszolgálók rettenetesen alpári stílusban beszélgetnek a pult mögött, hangosabbak a vendégeknél, és kinézik az embert, ha egy kicsit elmélázik egy kávé mellett, különösen, ha egyedül van. Nem értem, miért változott így meg, pedig régen az egyik legelőkelőbbnek számított a városban, de így hamar elvesztik a vendégkörüket...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Regio Játék

Nagyszerű hely, tényleg igényes és az árai is jók. Nem csak a mai buta műanyag kacatok találhatók meg, de vannak igazán értelmes és szép játékok is. A párommal akár órákat is szívesen elkalandozunk benne, felelevenítve gyermekkorunk szép emlékeit, és mindig találunk valami aranyosat, valami kreatívat a család kisebb tagjai számára is. A Regioból csak boldogan lehet kijönni, különösen karácsony előtt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Böjte Ékszer

Csodálatos kínálattal rendelkeznek, kedves a kiszolgálás. Nem kell sokat várni, figyelembe veszik igényeinket, gyönyörű arany ékszereik vannak elérhető áron. Modern és bő választékkal rendelkeznek. Vevő központúak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmos City

Nagyon frankó kínálat, trendi ruhák, kiegészítők elérhető áron. Nagyon szimpatikusak az eladók, fiatalok és kedvesek, nem tolakodóak. Csak egy valami hiányzik: kártyás fizetés, csak készpénzt fogadnak el, viszont ez a legkevesebb. Tényleg csak jó mondható róluk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Cosmos City
Európa Tanács utca 2., 8800 Nagykanizsa