Cs. Kókainé

Cs. Kókainé

6 értékelés

Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont

A gyermekeimmel töltöttem el itt egy csodálatos napot egy nyaralás alkalmából. Ha tehetném, minden évben többször is ellátogatnék ide, mert annyira jó és maradandó élményt hagyott bennünk. A családom imádja ezt a helyet! Köszönöm, hogy ott lehettem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Egyszer jártunk a fürdőben. A fürdő szép és tiszta volt. Szerencsére nem volt tömeg sem. Az egyéb szolgáltatás közül a masszázst próbáltam ki, és azt hiszem megérte! Felpezsdítette a napomat! Köszönöm!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Nagyon jó cukrászda! Nagyon finomak a sütik, de az árhoz képest kicsik. A legutóbbi rendelésünk egy menyasszonyi torta volt. Mindenki el volt ragadtatva, hogy mennyire finom... viszont elég borsos az ára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Idén voltunk a családdal pár napra itt. Nagyon élvezetes volt, hiszen kis gyermekeimet ki sem tudtam hozni a vízből. A szörföt élvezték a leginkább. Egy nap sem telhetett el e nélkül. Este nem kellett őket altatni. Az ár is elfogadható mind a szolgáltatásoknál, mind az éttermi részen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allianz Hungária Biztosító

Rengeteg problémám van a szolgáltatóval. A díjfizetéskor mindig elérnek, viszont ha problémám van, hívhatom őket. :( A visszahívást mindig megígérik, de sosem tartják be. Szóval ezt a biztosítót nem ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Imádtuk azt a napot, amit itt töltöttünk. Gyorsan eltelt a nap, és még nem is tudtunk mindent megnézni. Fantasztikus, amit és ahogyan az állatokkal bánnak. Minden elismerésem. A fóka show a legjobb!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely