Tamara

Tamara

11 értékelés

Kopár Csárda

Baromi jó hely! Törzsvendég vagyok, de állítom: tavaly óta a jobbnál is jobbak: elkészült a kibővített, nagyon hangulatos terasz + kipofozták az étterem belsejét is. Gondolnak a vegákra is (na, engem inkább a bélszín érint). A pincérek szakképzettek, udvariasak. Az sem hátrány, hogy a mosdók tiszták és modernek, jól idomulnak az éttrem színeihez. Ami számomra csúcs: itt még van LEVES, nem porleves, meg Maggi frász, hanem igazi palóc, meg tárkonyos vadragu, a Jókai bablevesükről nem is beszélve. Vasárnap dél necces, mi mindig asztalt foglalunk, és igyekszünk dél körül odaérni, mert utána bedurvul a helyzet, özönlenek a vendégek. Az ár-érték arány korrekt, akkora adgokat adnak, hogy mindig csomagoltatunk belőle haza is. Szívből ajánlom a helyet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gazdakör Vendéglő

Nagyon aranyos kisvendéglő. Jók az ételeik, szépen megcsinálták a belső teret, egyszerűen hangulatos az egész hely. Parkolni ügyesen kell a környéken, de megoldható. Ha még terasza is lenne, szerintem nyaranta nonstop üzelemhetne, akkora lenne az érdeklődés.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Saliris Resort Spa & Conference Hotel****

Csak jót vagy semmit! Hihetetlen, de minden stimmelt a szállodában, a szolgáltatások körül, az étteremben, az uszodában stb. Figyelnek a gyerekekre, gyönyörű a környezet, az áraik reálisak. Az osztrákoknál egy ilyen jellegű szállodában a sokszorosát kellene kifizetni. Élmény a családdal ide menni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Álomszerű az egész szálloda, egy építészeti remekmű! A szobánk pazar volt, a reggelije messze átlagon felüli. A wellness részlege ámulatba ejtett: minden van kint és bent is, a kert gyönyörűen gondozott. Sajnos az árak is a szolgáltatás mértékéhez igazodnak, de nem alaptalanul. Az orosz vendégek nem tesznek túl jót a pihenésnek (hangosak, strandpapucsban vacsoráznak stb.).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Centrál Kávéház és Étterem

Igazi békebeli hangulatot áraszt a hely. El is lehet itt üldögélni órákon át, és csak úgy szemlélődni egy kávé és sütike mellett, a felszolgálók nem nézik ki a vendéget. Az étlapot is kipróbáltam, nem csalódtam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kogart Étterem

Színvonalas egy hely, értenek az ételkészítéshez és a profi felszolgáláshoz. Hangulatos a terasza is. Több kiállításuk után megengedtem magamnak ezt a gasztro-kiruccanást is. Persze vannak náluk olcsóbb helyek is, de a kiszolgálás minősége hitelessé teszi az árakat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Örülök, hogy évről évre mindig van valami újabb látnivaló az Állatkertben. Tudom értékelni az igyekezetüket, még ha az csak egy újabb pad vagy bármilyen kisebb dolog formájában nyilvánul meg. Látszik, hogy a szolgáltatásokat is próbálják bővíteni, és igyekeznek minél látógatóbarátabbá válni. Élvezem a növénykertet is, a szép szökőkutat, a dús növényzetet. Drukkolok, hogy még több forrásból még többet tudjanak fejlesztésre és a látógatók gyönyörködtetésére költeni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bodrogi Étterem

Sokat lehet hallani és olvasni az étteremről, így tettünk egy gasztropróbát. Telefonon foglaltunk asztalt. "Telt házunk van. Ja, két fő? Akkor van hely." Amikor odaértünk, senki nem kísért az asztalhoz, nehezen előlászálódott egy pincér. Lett asztal az amúgy éppen csak félig telt étteremben. Terítése
hiányos volt, a környező asztalok nem voltak visszaterítve, így ápolatlan benyomást keltett a ház. Terítéknek híján lehet a ház, mert a pincérek az étkezésünk folyamán háromszor (!) léptek oda az asztalunkhoz, és a négy főre terített szettekből vitték el, amire szükségük volt. Sószóró, bors, fogvájó csak kérésre került az asztalra, végigtekinte az éttermen csak egy asztalon láttunk ilyet. Két nagyon fiatal pincér volt műszakban, feladatukat unottan végezték, vendéggel való kommunikációra nem törekedtek.

Az ételek mennyisége nagyon visszafogott, és ezt a trendi tálalás sem tudta ellensúlyozni. Ízre kifogástalan volt minden (karalábéleves, vad, csirke, csokiszuflé, kávé), de a csekély vendégek száma ellenére nagyon sokat kellett várni a levesre. (A szuflét elővigyázatosságból már az elején berendeltük.)
Összegezve: felkapott, trendi lokalitás, de ennyi pénzért és rászánt időért egy jó vendéglőben vagy akár óbudai étterem-kávézóban minőségibb szolgáltatást kapunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anytime Cafe

Nagyon szeretek ide járni. Van, hogy csak egy gyors hétköznapi ebédre szaladok be, van hogy a családot is viszem. Trendi hely, mégis fiatalosan családbarát. Egyszerűen egy hely, ahol az ár-érték arány, a minőség, a felszolgálás teljesen korrekt. Profi a két felszolgáló fiú, nagyon tudnak dolgozni, egyik kedvesebb, mint a másik, de nem tolakodó, negédes stílusban. Havonta van konyhafőnök ajánlata, így a változatosság is garantált. Bármikor, bárkinek, bárkivel a legjobb szívvel ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stereo Chef Restaurant and Club!

Rendezvényen nem voltam a házban, de az étlap árazása annyira elidegenített, hogy maradtunk két italnál. A kért alkoholmentes koktél nem volt nagy szám, sőt inkább lehangolt mind látványra, mind ízre, de legalább kényelmes teraszon üldögéltünk. Elődje, a Leroy fényévekkel szerethetőbb volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely