Nagy Emese Mese

10426818_10152453436658476_840257353010013693_s.jpg

2 értékelés

BoBek Café

Évek óta éltem már a környéken, sokszor láttam a Bobek kedves cégérét a Kazinczy utca vége felé, aztán meg nem mentem be.
Nyaranta leragadtam a romkertekben, utcai kiülősben, a hidegben pedig mentem ahová a banda járt. Egy szép napon mégis beléptünk ide. Nem kívánok szakrális dolgokkal jönni, meg térpszichológiával - ha van ilyen. Van. Mégis, úgy hat ez a szűk tér az emberre, mintha valóban átzsilipelne egy mesebeli világba. folyt:

http://www.gasztromese.hu/blog/ezanyuszielcsaltakertjebebobek/53

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szimpla Kert

Éjjel, de nappal is jó! A Szimpla Háztáji vasárnapi piacról írtam korábban. Ma már Közös Lábos néven fut az adománygyűjtő akciójuk.

http://www.gasztromese.hu/blog/kofanews_iranyaszimplavasarnap/43Gyógysört iddogáló apuka, nyakában a gyereke, vasárnap délelőtt fél 11. Buli volt tegnap, látszik a fején. Várnak, hogy a kondérhoz érjenek, ételosztás van és hosszú sor. A Szimpla Üst- közösségi főzés jótékony célú: gasztrobloggerek dobnak össze egyszerű ételeket, cserébe az adományokkal egy-egy alapítványt, rászorulót támogatnak. Ma hamis lópörkölt van puliszkával, valószínűleg a lóhús botrány miatt van a hülyéskedés, ajánlott ára 5-600 forint. Korrekt.
Közben az egész Szimpla Kert területén piac van. A világ legjobb szórakozóhelyei közt számon tartott romkocsmába így már nem csak az angol legénybúcsúsok, kis- és közepes pénzű egyetemisták, ámuló skandináv nyugdíjasok és kicsi japán emberek néznek be, hanem a környék kiskorúi, nyugdíjasai és háziasszonyai is. A két szememmel láttam!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely