H Nour El Huda

6 értékelés

Nádas Pihenőpark

Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Gyönyörű a környezet, csendes, hosszú sétákat lehet tenni a szép tó körül, igzaán hangulatos, romantikus a hely, estenkent a hangulatvilágítás az asztalok között fantasztikus. a gyerekek remekül éreztek magunkat a kalandparkban, ahol a legkisebbekre is gondoltak, így nekik is épült egy "mini" kalanpark, ahol kedvükre, biztonságosan játszhatnak. Az épületrész is nagyon kellemes, a terasz kialakítása nagyszerű, igazán kellemes a tópratra néző asztaloknál étkezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Európa Kávéház és Cukrászda

Tavaly karácsony előtt az anyukámat szerettem volna meghívni egy hangulatos helyre, meginni egy kávét, finom sütit enni. Korabban már többször is jártam a kávézóban a barátnömmel. Anyukámmal beültünk, őt is azonnal megfogta a hely hangulata. A berendezés, a dekoráció egyfajta eleganciát sugároz. Olyan benyomást kelt, mintha egy nagyon drága hely lenne. Kellemes csalódás, amikor a fizetésnél kiderül, hogy semmivel sem drágább mint bármelyik cukrászda-kávézó. Csak a nívó más. Édesanyám ivott egy finom kávét, nagyon ízlett neki-pedig nehezen lehet neki olyat kínálni, amellyel meg lenne elégedve :) A sütemény választék nem olyan hatalmas, de azért bőven van miből vákasztani így is. Mis em tudtunk, ezért mind a ketten kétféle süteményt is kipróbáltunk, nagyon finomak voltak. A kiszolgálás is remek, nem kell órákig várni hogy észrevegyenek, de nem is figyelik az embert árgus szemekkel. Jó érzésekkel hagytuk el a helyet és anyukám megköszönte a kellemes délutánt. Nem utolsó sorban nagyon jót beszélgettünk is, mert nincs ricsaj, hangoskodás, egyszerűen egy nagyon kellemes hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cactus Juice Pub & Restaurant

Nem tagadom, a kedvenc helyem. Imádom a hangulatát, a képeket a falon, olyan mintha valaki a személyes családi képeket tette volna ki a falra- szeretem a fából készült asztalokat, padokat. A tánctér közelében lévő beugrók hatalmas asztalain kényelmesen el lehet férni. Az elrendezés is olyan, a többi asztal esetében, hogy nagyobb társaság esetén is könnyen össze lehet tolni az asztalokat. A 30. szülinapomat is ott tartottuk, fantasztikus volt. Az árak nem elrugaszkodottak. A tánctér elég kicsi, ez az egy negatívum van részemről, de azért így is mindig tudtunk táncolni. A bulikon tortát is lehet vinni, nem vágnak pofákat, ha megkérji az ember őket, hogy majd hozzák ki ekkor meg ekkor. Készségesek, aran yosak a kiszolgálok, pultosok. A konyha remek. Általában mi úgy megyünk, hogy késő délutánra foglalunk asztalt, megvacsorázunk és ott maradunk bulizni. A zene nagyon jó, vannak retró számok és mai- de nem tucc-tucc!!!!-zene is. Táncolható mind. A közönség inkább harmincas. Nagyon hangulatos hely, aki egyszer ott járt, biztos, hogy visszatér! Személy szerint én nem is vagyok hajlandó máshova menni és ezt a barátaim is tudják :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamos Marcipán Múzeum Cukrászda

Többször jártam már ezen a csodálatos helyen. Nem kell taglalnom Szentendre varázslatos hangulatát. Egy hétvégére időzített sétálgatás után, remek alkalom betérni a múzeumba. Mintha mesevilágba csöppenne az ember. Fényképezni lehet, nem szólnak rá az emberre. Rengeteg csodálatos, nem túlzás ha azt mondom, művészien megformált marcipánokat láthat az ember. Egyik ámulatból a másikba estem. A legkisebb kiskutyától az embernagyságú alkotásig minden megtalálható, a mesefiguráktól, mesejelenetektől a Parlamentig mindent felvonultatnak. Csodálatos élmény. S ha már mindent lefotóztunk, valószínüleg több tucat képpel gazdagodva, irány a cukrászda rész. Na itt aztán felejtsd el a fogyókúrát. Gyönyörű belső tér-nyáron kellemes, fedett terasz is van-szép asztalok, vitrines pultok és kedves felszolgálók fogadnak. A süteményválaszték (nyáron fagyiköltemények) óriási, az már tényleg kukacoskodó, aki nem talál az ízlésének megfelelő desszertet. Az árak nem alacsonyak, de megfizethető, és ez az a hely, ahol a minőség egyenes arányban áll az árral. Aki diétázik, az felejtse el egy napra és semmiképpen se álljon ellen a kísértésnek. Mert aki ilyen sütik között azt mondja, hogy nem eszik se cukrot, se csokit, se fagyit, és egyáltalán semmit ami finom, de plusz 3 dkg-t tesz a csípőjére, nos az szerintem már nem is emberből van :) de legalábbis másik bolygóról esett ide :) s az ilyen emberrel, a szentendrei séta sem lesz túl romantikus, és a marcipánmúzeum sem fog neki tetszeni. Akkor már inkább menjünk egyedül, élvezzük a környezetet, sétáljuk körbe a múzeumot és utána kényeztessük magunkat egy tejszínhabos, forró csokival és egy sacher tortaszelettel. Majd másnaptól fogyózunk :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vapiano

A sok pozitív vélemény ellenére, nekem annyira nem tetszik a hely. Az adagok normalisnak mondhatók, de azert az ízük messze van az olasz ízvilágtól. Ok, látványkonyha. Klassz. De akar délben, akár este tér be az ember, mindig sorban kell állni, nem keveset. A kiszolgálás elmegy, de úgy éreztem, ezek a fiúk-lányok valami gyorstalpalón sajátították el az ételek elkészítését, bemagolták mit kell kérdezni a vendegtől. Mert néha nem is figyel oda, milyen tésztából kértem az ételt. A pizza sem az a felejthetetlen kategória. A berendezés, szép, kultúrált, fiatalos, letisztult. Az árak nem vészesek, de azért ennyiből többet is ki lehetne hozni az ételekből, ha már én állom értre sorba, én viszem ki az asztalomhoz. Szóval, ha nagyon éhes vagyok, és van bő 30 percem egy ebédre, akkor megéri betérni. Valójában én nem értem, miért van mindig tele. De az is lehet, hogy velem van a baj :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

DM - Drogerie Markt

Nagyon szeretem, mert minden kategóriában bőséges a választék, mindig vannak akciók. Legutóbb nagyon kellemes meglepetés ért, mert valami dolga lehetett a biztonsági őrnek, ugyanis, nem loholt a nyakamba. Ez nagyon idegesítő tud lenni, pedig szerintem nem úgy nézek ki, mint aki nem tud megvásárolni egy parfümöt. De azt hiszem, nem is ez a taktikajuk. Minden esetre most kellemesen telt az idő, szagolgathattam a parfümöket, anélkül, hogy már kínosnak éreztem volna a biztonsági őr pillantásainak kereszttüzében. Tetszik, hogy minden termékből van választék, a minőségi, márkás és egyben drágább áru mellett megtalálható az olcsóbb vagy saját márkás kategória is. A Balea termékek jók, árban is megfizethetőek, bár nem mindenkinek felelnek meg, marmint bőrtipusra gondolok. Akinek problémás a bőre, az inkább válasszon más, és fizessen egy kicsit többet. Nem nehéz akár egy órát is eltölteni az üzletben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely