F. Erzsébet

F. Erzsébet

3 értékelés

Dr. Zalai Tamás fogorvos

A doktor úrnak arany keze van. A hangulat a magánrendelésén szinte családias. Kedvesen szólítja a betegeket, közben nem is arra gondolunk,hogy fogorvoshoz kell bemenni, elvonja a figyelmünket egy-két vicces szóval és a foghúzás már meg is történt. A gyermekekkel kedves, türelmes. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné, hogy az amúgy is rettegésre okot adó foghúzás, vagy más beavatkozás mosolyt csaljon az amúgy is eltorzult arcunkra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Ez az üzlet az Hevesen ahová nagyon sokan és sokszor járunk vásárolni és itt a legrosszabb a légkör,itt a legalacsonyabb szintű az eladók kedvessége, nem beszélve az árak feltüntetésének a trehányságáról. Tudom, hogy rosszul hangzik, de nap mint nap ezt tapasztalom. Az árak nincsenek kirakva az áru alá, az akciós termékek már régen elfogytak, de még az áruk nincs leszedve és ki van rakva az új termék az akciós árral, de persze ezt csak a pénztárnál tudod meg...! Az ár ellenőrző,- ami szerintem elengedhetetlen , hogy működjön már egy fél éve rossz. A szavatossági idő meg van variálva a terméken, pl. csomagolt gomba és főleg zöldségek. Az akciós termékekből szerintem keveset rendelnek, hamar elfogy. Nem beszélve a szombati /de általában mindennapos/ rengeteg vásárló - és egy kassza működik - felállásról !!! Szerintem változtatni kellene ezen a sok negatívumon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Felejthetetlen élmény volt az egész család számára, szemet gyönyörködtető látvány minden egyes állat, növény, létesítmény, az állatkert minden zuga. Egész nap ott voltunk a gyerekekkel, pedig nagyon messziről mentünk, de fantasztikus élményekkel tértünk haza, főleg a gyerekek. Tisztaság, rend és fegyelem uralkodik mindenfelé, ha tehetném minden évben elvinném a gyerekeket és persze magamat is oda. Az étterem, ahol ebédeltünk csoda finom ételeket kínál, azóta is a számban van a Bakonyi szelet íze.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely