G. Melinda

G. Melinda

5 értékelés

Igen Esküvői Ruhaszalon

Az Igen szalonban az eladók kedves hozzáállásával és profi hozzáértésével megtaláltam a számomra tökéletes menyasszonyi ruhát!
A szalonban dolgozó hölgyek odafigyelésének, tanácsainak és türelmének köszönhetően egy igazi élmény volt az esküvői ruha kiválasztása!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Indigo Cafe & Restaurant

Kedves kiszolgálás, hangulatos étterem, remek ételek. A parkolás kicsit nehézkes, ezért az utóbbi időben házhozszállítást szoktunk kérni. Maximum 60 percet kell várnunk, és az ételt mindig forrón kapjuk! Összességében: remek ízek, egy csipetnyi India Budapest belvárosában!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hemingway Étterem

A tóparti környezet igazán hangulatossá teszi az éttermet. Akár kettesben, akár kisebb-nagyobb társasággal voltam, mindig nagyon jól éreztem magam. A kiszolgálás figyelmes és kedves, az ételek és az italok fantasztikusak! Külföldi barátokkal is szívesen jövünk ide!

Hasznos ez a vélemény? Igen

White Hair Salon

Régóta keresem a számomra tökéletes, kielégítő szolgáltatást nyújtó fodrászatot. Számomra ez azt jelenti, hogy jól dolgoznak, kedvesek, figyelmesek, nem váratnak feleslegesen. Egy ilyen szalonért képes vagyok messzebbre is utazni, vagy a szolgáltatásért kicsivel többet fizetni. Sajnos a White Hair szalon nem egy ilyen hely. A bejelentkezett időponthoz képest 1 órát várakoztam. Ebből 15 percet azért, mert a fodrász, akihez kerültem, nem végzett az előző vendéggel. A többi 45 percet pedig azért, mert a fodrászom azt hitte, hogy 15 óra helyett, 16 órára jövök... Kérdés, hogy a 45 perc alatt egyetlen egyszer sem nézett bele az előjegyzési naplójába?! Ezt követően is bőven belefért az idejébe, hogy amíg a hajmosóban ültem, további 10 percet várakoztasson, és beszélgessen a kollégáival odakint. Semmi kedvesség, de még csak elnézést sem kért. A frizurát egyébként jól megcsinálta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allegretto Étterem

Családias hangulat, remek ételek, kedves tulajdonosok és felszolgálók! Nem tudom, hogy kell-e annál nagyobb dicséret mint, hogy az olasz barátunkat elhoztuk erre a helyre, és teljesen le volt nyűgözve, nem csak az elő- és főételektől, de még a Tiramisu-tól és a kávétól is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Igen Esküvői Ruhaszalon
Podmaniczky utca 27, 1067 Budapest