noci007

10313864_710412829005646_8533593598122865570_t.jpg

16 értékelés

City Partner Hotel Szieszta***

Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. A szoba kényelmes volt, a wellness részleg is jó. Külön kiemelném az éttermet, minden étel nagyon finom volt és jól is laktunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Horváth Lóránd háziorvos

Férjemet eddig mindig hamar meggyógyította. Kedves, türelmes, meghallgatja a pácienst. nem kell nála sokat várni, minden gördülékenyen megy. Nagyon elégedettek vagyunk vele, másnak is bátran ajánljuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Étterem és Hidegkonyha

Maximálisan ajánlom mindenkinek. Mi az esküvői vacsoránkat is itt tartottuk és nagyon elégedettek voltunk, ezért vissza is járunk időközönként. A személyzet udvarias, az étel kitűnő. Érdemes a hidegtálaikat is megkóstolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Bit Pizzéria

Egyszerűen imádom! Sokszor rendelek tőlük. Semmi gond nem adódott eddig, az ételek finomak és kiadósak. A házhozszállítást nagyon szeretem, hamar megérkeznek hozzám a finom pizzák, hamburgerek, saláták. És még desszertek is vannak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Molnár Cukrászda

Az legjobb cukrászda a környéken. Mindig frissek és finomak a sütik. Tortát is szépet és finomat csinálnak, akár egyedi elképzelés alapján is. Minden évszakban érdemes ide betérni, nyáron a fagylaltok is nagyon finomak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

King Shoarma Török Étterem

Férjemmel itt volt az első randink. Azóta is visszatérünk, amikor tudunk. Kiválóak az ételek, udvariasak az ott dolgozók. Tényleg jó nagy adagokat adnak, egy nagyobb étkű egyén is jól lakik náluk. És nagyon hangulatos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Monostori Erőd

Aki tud mindenképpen látogasson el ide. Szerintem nagy élmény lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Egy évben többször is megyünk ha tudunk. Igazán jó kis múltidéző, egy darabka történelem. Jók a kiállítások, programok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Mindig rengeteget kell várni és még el sem tudják intézni, amiért az ember bemegy. Folyton levesznek pénzt valamiért és kiutalgatnak olyan dolgokat, amit az ügyfél nem is kért. Néhány ügyintéző elég barátságtalan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Komárom 1. Posta

Volt már párszor kavarodás náluk, de azért eddig még minden megoldódott. Vannak olyan munkatársaik, akiket nagyon tudok ajánlani, főleg a postabolt részt nagyon szeretem, mindig oda megyek ha nincsenek sokan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

FHB Bankfiók

Eddig maximálisan elégedett vagyok. Mindig tudtak válaszolni a kérdéseimre és igyekeztek mindenben segíteni, ha gond akadt. Nem is kell sokat várni, az ügyintézők értik a dolgukat és még kedvesek is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely