Müller Márk

Müller Márk

6 értékelés

Árkád Bevásárlóközpont

Az Árkád Budapest az egyik legjobb, legforgalmasabb helyen elhelyezkedő bevásárlóközpont. Szinte minden ember betér és körbenéz ha valami dolga támad az Örs vezér tere felé. Ezt a forgalmat nagyon jól kihasználja az Árkád. A bevásárlóközpont belső képe otthonias, barátságos környezetet sugároz. Tágas belső kialakítással rendelkezik, képes a tömeg befogadására. Különféle programok szervezésével szórakozást és vidámságot csempész a mindennapok szürkeségébe. Kitűnő ötlet volt az építkezés befejeztével egy "megnyitó napot" szervezni. Ezek a programok illetve a nyereményjáték élvezetesebbé tették a vásárlást. Nem is beszélve az akciókról ami ennek az ünnepségnek keretében zajlanak.
Minden "híres" márka megtalálható amit az emberek elvárhatnak. Igaz az a tény, hogy még meg kell szokni az új, még nagyobb Árkádot de szerintem nem lesz nehéz.
Összefoglalva egy nagyon forgalmas, tágas és megnyerő külső illetve belső képpel rendelkező bevásárlóközpont.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

A Lukács uszoda "gyerekkorom szórakozóhelye". Nagymamám mindig ebbe a fürdőbe vitt. Imádtam vele eljárni a Lukácsba. Mindig kellemesnek találtam ahányszor csak ott voltam. Elvarázsoltak a magas épületek a régies stílus és imádtam az élménymedencében úszkálni. Azért irtam le mert fontosnak tartom azt is hogy nem csak az időseknek illetve azoknak nyújt kitűnő szolgáltatásokat hanem a fiatalok is örömüket lelik a gyógyfürdőzésben. A termál medence, az úszó és az élmény medence volt számomra a legizgalmasabb dolog. Sportolóként ma már értékelni tudom a gyógyítás fontosságát. Egy kiváló masszázsra vagy egy lazító fürdőre bármikor kapható vagyok ezen a szép emlékekkel teli helyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Arriba Taqueria - Széna tér

Az egyik kedvenc éttermem! A baráti társaságom ismertette meg velem ezt az éttermet. Először kicsit tartottam tőle h ízleni fog e a burritó vagy sem. Iszonyatosan ízlett! Azóta is idejárok burritót enni amikor csak megkívánom, más hely szóba se jöhet! Nagyon hangulatosnak tartom az étterem kialakítását és berendezését. Mindig jó érzéssel tölt el amikor belépek és körbenézek. Nagyon kedvesek a kiszolgálók, ügyesen és gyorsan dolgoznak.
Az étterem ugyan 2 szintes de mivel nagyon népszerű hajlamos a túlzsúfoltságra, de a hangulat számomra mindig családias. Még nem fordult elő h ne tudtam volna leülni és kényelmesen elfogyasztani az ízletes burritót.
Had osszam meg önökkel egy személyes tapasztalatomat. Idén Valentin nap alkalmából ide mentünk a barátnőmmel vacsorázni, és nagy meglepetésemre egy mexikói srác gitározott és énekelt a vendégeknek. Nagyon hangulatos és jó benyomást keltett bennem és mindekiben aki ott volt. Mint késöbb kiderült a szülinapját ünnepelte az étterem! Micsoda egybeesés!:) Mindig szívesen gondolok erre az étteremre és mesélem élményeim ismerőseimnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Okay Italia Étterem és Pizzéria

Nem túlzok ha azt mondom, hogy a kedvenc Pizzériám! Ha pizzára fáj a fogam vagy egy kis lasagne-ra mindig felkeresem az egyik éttermet. Pizzájuk az egyik legjobb amit valaha ettem.
Az étterem kialakítása nagyon hangulatos, és családias érzést kelt. Egy kis olasz hangulatot csempész a hétköznapok egyhangúságába. Mindig jó érzéssel tölt el beülni bármelyik étterembe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gringo's Cantina Pizza-Bár-Grill

Ha Szeged, akkor Gringo's!
Ha valamilyen okból szegedre vezet utam, akkor mindenképp eszem egyet ebben a csodálatos étteremben. Nekem és a barátaimnak ez a kedvenc éttermünk. Nemcsak azért mert az adagok óriásiak hanem azért is mert nagyon szeretjük azt a hangulatot amit az étterem áraszt. Amint belépek úgy érzem átléptem egy másik világba ahol megszűnik minden probléma.
Belül nem nagy az étterem, de szerintem ennek is köszönheti a családias hangulatát. A díszlet illetve a Mexikói motívumok nagyon megdobják a hely kisugárzását. Már messziről észre lehet venni hogy ez igenis egy Mexikói étterem. Nem tudom mennyi idő lehetett összegyűjteni azt a sok értéket ami a falakat díszíti, de minden elismerésem annak aki ezt kitalálta. És ha felkeltettem az érdeklődéseteket mindenképp javaslom, hogy ha Szegeden jártok mennyetek be és egyetek egy jót ebben a szuper étteremben!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Nagyon finom süteményeik vannak és a fagylaltjuk is nagyon ízletes. Általában itt vásárolunk születésnapokra.
Azonban a legutóbbi alkalommal felháborított a cukrászda. Ugyanis rendeltünk egy tortát és módosítani akartuk a rendelést másnap és erre közölte a cukrászda egyik embere telefonon, hogy mi nem rendelhetünk többet telefonon. Nos ez szerintem felháborító. Amíg én vagyok a vásárló és ők a szolgáltató egység addig én döntöm el h mit akarok venni és nem ők szabják meg a dolgokat. Az biztos h ezentúl ha süteményt kell vennem nem itt fogok vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely