Lórántfi Gabriella

1531746_601116156621669_693483879_n.jpg

7 értékelés

SPAR

Gyakran járunk a Spar áruházba. Tudatosan készülünk a bevásárlásra,átnézzük a reklámújságot,és kiválasztjuk,hogy mit szeretnénk,elsősorban az akciós termékekre koncentrálunk,amelyekből mindig bő a választék. A frissensült pékárunak sosem tudunk ellenállni. Többször szoktam a sültekből is vásárolni (csirkecomb,-szárny),a hidegkonyhai készítmények mellé. Nagyon elégedettek vagyunk mind a kiszolgálással,mind az árukkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marján Cukrászda

A Marján cukrászda termékei nagyon finomak! A sütemények főzött krémmel készülnek,amit mi nagyon szeretünk. Jelenlegi kedvencünk a Nosztalgia krémes ... de még sorolhatnám. A sütik "mérete" is megfelelő,az árak is. A kiszolgálók kedvesek. Egy kis felújítás azért nem ártana (bejárati ajtó festése).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Falánk Fanny

A Falánk Fanny-ban nagyon finomakat főznek. Ezzel nincs gond. Viszont: a sorbanállás "mikéntje" nem egyértelmű,ebből sokszor adódnak konfliktusok. Egy pénztár van,ami nagyon kevés ebédidőben. A kiszolgálószemélyzet is hagy kívánnivalót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Lőrinc Tancukrászda

Régebben gyakran jártunk oda,mivel nagyon közel van. Már nem vásárolunk ott. Sajnos volt rá példa,hogy száraz süteményt csomagoltak,nem vittem vissza,mert nem volt kedvem vitatkozni. A sütemények mérete egyre kisebb,az áruk meg egyre több.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jázmin Patika

Nem járunk már a patikába,mert sokszor alapvető gyógyszerek sincsenek. Pedig nagyon közel van hozzánk. Rossz a nyitvatartása is. A háziorvos délutáni rendelése után már nincs nyitva,nem beszélve arról,hogy majdnem biztos,hogy a felírt gyógyszerek nincsenek is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vidám Mancsok Állatvédő Egyesület

Hol is kezdjem ... Csak rosszat írhatnék róluk. Kezdve a "vezetőjükkel". Több cicát is befogadtunk ideiglenesen - azóta is nálunk vannak. Nem segítettek nekik gazdit keresni. Arról nem is beszélve,hogy a megígérttel ellentétben egyetlen egy szem tápot sem kaptunk tőlük. A későbbi állatorvosi ellátás is ránk maradt. Arrogáns,csak a médiának jól működő egyesület.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Állatok Nevében Fajta- és Díszállat Mentő Egyesület

Köszönöm az áldozatos munkájukat! Segítőkészek,valóban az állatok érdekeit tartják szem előtt. Egy fáról mentett cicának,akit befogadtunk,két nap alatt gazdát találtak. Sok erőt és kitartást kívánok nekik!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely