Csekő Beáta

Csekő Beáta

7 értékelés

Lenor fogászat

Utoljára a bölcsesség fogam eltávolítása céljából jártam a Lenor fogászaton. Kb. 5 éve járok ide és nagyon szeretem. Csak ajánlani tudom mert egy helyen van esztétikai, családi, szájsebészeti és kismama fogászat is. Az orvos rettentően barátságos és őszinte. A rendelő nagyon egyedi, mert a váró családias (a doki gyerekeinek a kinagyított képei vannak a falon és szép virágok díszítik a teret), a kezelő pedig nagyon világos (szinte fehér minden) és a fogorvosi szék pedig tűz piros. Az árakat tekintve szerintem az erős középmezőnyben van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Expressz

A Macropolis társasház aljába található Tesco üzlet. Tisztának tiszta az eladó tér, de ritkán járok ebbe a boltba,mert irreálisan drága. Az eladók 90%-a fiatal. Többször előfordult, hogy az árat félre nézték. Kevesebbért volt kitéve (ásványvíz, sör, mélyhűtött ételek) és többet kellett fizetni a pénztárnál annak ellenére, hogy a vevő szólt, hogy az összeg nem egyezik. Előnye ennek a boltnak, hogy reggel már 6 órakor nyit és este 10 órakor zár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Dudás Csilla háziorvos

Nagyon fiatalos gondolkodású doktornő. Az asszisztense segítőkész, mert eddig mindig talált nekem szabad időpontot, hogy el tudjak menni, mert sajnos a munkámból kifolyólag ez nem egyszerű feladat. Ráadásul a hirtelen felkeresésnél sem szeppen meg, és mindig talál valami gyors megoldást az időpontra. A doktornőre vissza térve, őszinte, és jó humorú ember. Amikor bent vagy nála, akkor nem 6 fele figyel, hanem csak rád és csak veled foglalkozik. Én eddig még soha nem csalódtam és mindenkinek csak ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilvia Patika

Nagyon tiszta patika, és nagyon barátságos. A dolgozók napra készek az akciókkal kapcsolatban, és nagyon informáltak. Egyszer egy bácsi állt előttem a sorba és kiderült, hogy a sok gyógyszere közül 2 gyógyszer szedése abszolút kizárja egymást, és halált okozott volna, ha beszedte volna. Valószínűleg az orvos tévedésből írta fel a gyógyszereket vagy félre írta, de szerencse, hogy a gyógyszertáros hölgy tisztában volt az összetevőkkel. Én azóta rendszeresen oda járok, mert tudom, hogy biztosan jó gyógyszereket/jó mennyiségben kapok. Ha esetleg valamelyik gyógyszer nincs nekik, akkor rendelnek és már másnapra ott is van. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Shine Szépségszalon és Szolárium Stúdió

Ide járok kb. 8 hónapja, és nagyon meg vagyok elégedve a szolival, kozmetikussal, fodrásszal, körmössel. Nekem hosszú hajam van és a fodrász, szárította, vasalta és vágott belőle (fokozatot) mindezt 2.500Ft.-ért. A kozmetikus szedi és festi a szemöldökömet 1.000 Ft.-ért, szóval szerintem egyáltalán nem drága, mint ahogy első benyomásra tűnne. 3 körmös dolgozik felváltva, és van porcelán és zselés is. Nekem porcelán volt és 4.500 Ft-ért csinálta a körmös,de szerintem nagyon alku képes, ha állandó vendégről van szó. A stúdió igényesen van kialakítva és nagyon fiatalos. A szépségszalon hétfőtől-szombatig reggel 9 órától este 21 óráig van nyitva, szóval aki késő délután 18 órakor vagy este 20 órakor végez a munkába, még annak is van lehetősége szépülni. :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Takko Fashion

Nagyon szeretem ezt a Takko boltot. Kevesebben vannak ebben a boltban a kuponos akciók ideje alatt is, mint a másik boltjukba (Széchenyi úton lévő). A boltban a lányok, nagyon segítőkészek, és viccesek. Nem járnak, és nem lihegnek a nyakamba, miközben szét nézek. Van egy szőke hajú lány, azt hiszem, hogy Katának hívják, aki nagyon hamar felvette velem a fonalat, és ráérzett az ízlésemre. Ennek jó pár hónapja, és azóta is akár hányszor megyek, mindig viccesen kérdezi, hogy ma miket nézegetünk meg(?). Nagyon szeretek ott vásárolni, főleg a kuponos napokon, mert az utolsó vásárlásunkkor is több mint 11.000 Ft-ot spóroltunk és nem a minőségen( Kínai). Ja a legfontosabb, hogy garanciát vállalnak a ruhákért. :-) Biztosan más ruhaboltok is vállalnak garanciát, de ott szerintem nagyon megy a szőrözés, még itt szó sincs róla. Nekem az elmúlt jó pár hónapba csak 1-szer kellett garanciába cseréltetnem, de olyan simán ment, hogy el sem hittem, hogy még létezik ilyen. :-) Csak ajánlani tudom...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Takko Fashion

Imádom ezt a boltot. Nyitva tartása: H-Szo: 09:00-20:00, V: 09:00-18:00.
A kuponos akciójuk idején sincsenek annyian, mint a másik boltjukba (József Attila úton lévő). A kuponos akciókról csak annyit, hogy az utolsó ilyen kuponos akción több, mint 11. 000 Ft-ot spóroltam.
Jó pár hónapja járok ebbe a boltba, és az eladók nagyon jó fejek, és segítőkészek. Van egy szőke hajú eladó, azt hiszem, hogy Katának hívják, aki nagyon hamar ráérzett az ízlésemre, és azóta akár hányszor mentem, mindig úgy fogadott, mint egy régen látott barátot. Így jó hangulatban telik a vásárlás. Javukra írandó még, hogy nem járnak, nem lihegnek a nyakadba, ha bemész szét nézni. A garanciájuk is szuper. Biztosan más boltoknak is van garanciájuk, de az biztos, hogy ez a Takko nem szőrözik, hanem azonnal intézkedik. Az igaz, hogy a Pesti úton lévő bolt kisebb, mint a József Attila úton lévő Takko, de a vásárlók száma is legalább annyival több is, amennyivel nagyobb. A tisztaság első osztályú. Eddig nem csalódtam. Csak ajánlani tudom...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely