bszabo

39 értékelés

Indigo Cafe & Restaurant

Ha egy jó indiai vacsorát szeretnénk elkölteni, akkor az egyik legjobb választás lehet az Indigo Étterem. Az ajtón belépve azonnal barátságos pincérek fogadnak, és kísérnek a legjobb asztalhoz. Az étterem belső színvilága, a mély padlizsán lila, és krémszín harmonikus keveréke elhozza nekünk Indiát. Nem is beszélve az étvágygerjesztő curry illatról, ami még az utcáról is hívogatja az éhes vendégeket. Az étlap kínálata minden igényt kielégít, ha a bőség zavarában nem tudnánk választani, a pincérek szívesen segítenek eligazodni a finomságok között. Az Indigó Étterem egy igazi kuriózum, egy falat India.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zöld Teknős Barlangja - Native Teaház

Egy jó tea a város szívében, elbújva a világ elől? Ha erre vágysz, akkor irány a Zöld Teknős Barlangja. Hatalmas tea választékuk minden igényt kielégít, és ha egy kis nyugalomra és csendre vágyunk a rohanó mindennapokban, akkor a legjobb választás kibérelni egy külön szeparét. Dobd le a cipőd, a táskád, és mindent, ami nyomaszt, rendelj egy kanna gőzölgő, forró teát, és élvezd, hogy egy pillanatra megáll neked a világ!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boom & Brass Bar & Restaurant

Boom and Brass Étterem, a Vörösmarty tér egyik gyöngyszeme. És valóban az egész belső tér olyan, mint egy csillogó kis ékszerdoboz. A maga meghitt, mérhetetlenül elegáns és kifinomult berendezésével. Lágy, halk bárzene szól, az egyik legjobb étterem, ha egy finomat szeretnénk enni, és ha csendes meghitt beszélgetésre vágyunk. A Boom and Brass étterem és bár is egyben. Ha szeretnénk meginni valamit egy hosszú nap után, akkor térjünk be ide, a pincérek a legjobb kiszolgálást biztosítják nekünk. Ha exkluzív környezetre vágyunk, akkor térjünk be a Boom and Brass-ba. Egy korty luxusra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserpes Tejivó

Ha egy kis hideg ételre vágyunk, friss tejtermékekre, akkor térjünk be a Cserpes Tejivóba. Bizonyára sokan ismerik a kis élelmiszerboltok polcain sorakozó Cserpes kakaó, tej és joghurt kínálatot. Ha kóstoltuk, akkor tudjuk, hogy a kissé régies műanyag üvegek igazi házi ízeket rejtenek magukban. A nagy keresletre és népszerűségre való tekintettel a Cserpes megnyitotta első tejivóját. Legyen forró fahéjas habos tej, vagy egy jéghideg turmix, a tejkedvelők egyik legjobb választása lehet a Cserpes Tejivó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Pest

A Wasabi tökéletes választás lehet ha legszívesebben az egész étlapot végigkóstolnánk. Fejenként egy fix befizetett összegért cserébe a fogyasztás korlátlan. És máris indulhat a forgó pult, ahonnan valóban azt emelünk le, amit csak szemünk megkíván. Egy igazi kulináris élmény. Miután mindent alaposan végigkóstoltunk, a pultról mindenképpen vadásszunk magunknak egy adag csokoládés tavaszi tekercset. Így lesz kerek a Wasabi élmény.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vapiano Fashion Street

Tésztaimádók figyelem! A Vapiano egyre-másra nyitja éttermeit. Népszerűsége nem csupán a finom tésztakínálatnak köszönhető, hanem annak is, hogy kedvenc ételünket a szemünk láttára készítik el a hozzáértő dolgos kezek. Egy igazi olasz látványkonyha. Leteszteltem a szakácsot, és mivel igen tanácstalan voltam a vacsorámat illetően, megkértem, hogy készítse el nekem a specialitását. A meglepetés tökéletes volt. Bár az étlapon nem szerepelt a külön kérésre összedobott szaftos húsos tésztám, egy életre megjegyeztem, ha egyedi kérést kell teljesíteni, akkor a Vapiano szakácsai nem szeppennek meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Teaház a Vörös Oroszlánhoz

A tél beálltával egyre inkább kívánjuk a forró italokat. Az egyik nagy kedvenc a tea. Ha igényes teafogyasztók vagyunk, akkor alaposan megnézzük, hogy milyen kínálatból választunk nedűt. A Vörös Oroszlán Teaház kínálata egyedülálló. Ajánlom mindenkinek, aki csendes félhomályban szeretné kipihenni a napot. A Vörös Oroszlánban minden évben gondoskodnak arról, hogy az évszaknak megfelelő ízvilággal kedveskedjenek a vendégeknek. Idén télen Bizonyára újra felbukkan az itallapon a forró fahéjas, narancsos, vaníliás teafüvek nagy választéka.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vakvarjú Pest Étterem

Egyszerre vidám és meghitt, a Vakvarjú Étterem. Az étlapon a világszerte híres magyar konyha remekei sorakoznak. Igazi magyaros ízek. Az étlap tervezői természetesen gondoltak a húst mellőző vendégekre is, a vegetáriánus kínálat is ízben gazdag, jó választás azoknak, akik a magyar konyha sajátosságait szeretnék ízlelni, nehéz húsok társasága nélkül. A karácsonyi vásárok egyik nagy szenzációja a kenyérlángos. De a hétköznapokban aligha akad lehetőségünk megkóstolni ezt a finomságot. A Vakvarjú Étterem kínálatában bármikor elérhető az általunk oly kedvelt töki pompos, térj be a Vakvarjúba és harapj egy falat Magyarországot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Delizia

A nagymama süteménye a legfinomabb, ehhez kétség sem fér. Ennek egyik oka talán az, hogy a házi finomságok nem tartalmaznak mesterséges anyagokat. Nos ezen a gondolaton felbuzdulva egy bátor vállalkozó megnyitotta a La Delizia Kekszmanufaktúrát. A kínálat mesés. A legkülönfélébb édességek tárháza, csak természetes hozzávalókból, szigorúan tartósítószer nélkül. Laktózérzékenyek és cukorbetegek figyelmébe is ajánlom a helyet. A különleges diétát tartó vendégek sem maradnak éhesek. A finom sütemények mellé szinte kötelező megkóstolni a házi készítésű forró csokoládét. Helyet foglalhatunk a galérián is, de bármit becsomagolnak nekünk elvitelre, ha a házi ízeket otthonunkban szeretnénk inkább élvezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Leroy

A Leroy mára majdnem minden bevásárlóközpontban megnyitotta éttermét. Meghitt, nyugodt hely azoknak, akik szeretnének csöndben elfogyasztani egy finom vacsorát, vagy ebédet. A puha műbőr fotelok gondoskodnak a teljes kényelemről. Az étlap kínálata rendkívül változatos, az utóbbi időben kibővítették az ételek listáját, és a különlegesebb, keleties ínyencségek is csatlakoztak a finomságok sorához. Az egyik különlegesség, amit nyugodt szívvel ajánlok bárkinek, a Csirke FAJITAS tortillában sütve, Leroy mártogatókkal. Bár itt jegyzem meg, nagyétkűeknek való csemege, mert igen nagy adagot hoznak belőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely