János Várhegyi

1979715_10203346988220309_1924906328_s.jpg

4 értékelés

Thermál Liget Hotel

2013. szept. 09. -13. között vettük igénybe barátainkkal a kuponos(RETRO csomag) lehetőséget,amit már januárban kifizettünk. Először is kikérem magamnak a RETRO szó ledegradálását,mert ez
a korunk miatt számunkra nagyon sok kellemes emléket takaró szó nem koszt,mocskot és egyáltalán negatív dolgokat jelent,mint amilyeneket mi is tapasztaltunk.
Én csak az ellátásra térnék ki, mert számunkra az marad emlékezetss,hiszen az első és második napi vacsorától annyira elrontottuk a gyomrunkat,hogy 2 napig az ágy és a WC között közlekedtünk. Valaki azt mondta a vacsora mennyiségére és minőségére, hogy üzemi konyhai. Nahát az üzemi konyhán tartalmasabb, ízletesebb és bővebb volt az ellátás. A RETRO-nak titulált fogalom szerint például a vállalati
és SZOT üdülőkben legalább volt működő televízió, villanykörte
a burákba, WC papír, takarítás tiszta ágynemű és törülköző stb. megfelelő színvonalú kaja ,mert a börtönben a rabok a mi menünktől fellázadnának. Kaja:
1. nap vacsora
pár kanál rántott leves (négyen 11 szem csillag tésztát számoltunk meg)
Sajtos tészta párizsi vagy vagdalt szelet darabkákkal (kb 8-10 keskeny csík)
desszert nukú

2. nap reggeli

4 tálcán papirvékony párizsi ,sajtreszelék, 1 tálcán pár szelet paprika, vizes kakaó tea, porból narancslé zsömle doszt azt mindenki vitte is mint az aranyat

2. vacsora húsleves -ehető a mennyiség bölcsődei
második fogás húsgombóc téglalében (paradicsom szósz végletekig hígitva) 1 szelet kenyér kérésre fejenként kiosztva. Hurrá! desszert : 5 ft nagyságú lekváros linzer karika

3. naptól kezdve fogyókúra a szobában hányás és hasmenés - harc a WC használatért. többet nem látogattuk az éttermet. Csak ajánlani tudom , ha valaki gyorsan akar leadni pár kilót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Palota Gyorsétterem

Nyugdíjasként , nem mindegy ,hogy mit és mennyiért ebédelünk, ezért néha ha a feleségem fáradt elmegyünk a Palota Gyorsétterembe és ott kevés pénzből bőségesen megebédelünk. Mindig van a menüben vagy az étlapon olyan étel ami finom és elfogadható árú. Egyszerű,tiszta étterem, remek konyha kedves személyzet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Főnix Panzió

Már harmadik alkalommal töltöttünk pár napot a panzióban és elmondhatom,hogy ellentétben más szálláshelyekkel , itt a színvonal nem változott az ár/érték aránynak magasan megfelelő kiváló szolgáltatást nyújtanak. A személyzet korrekt és kedves a reggeli és vacsora bőséges és finom és a wellness is tiszta és megfelelő. csak ajánlani tudom, ha olcsó de színvinalas szállásra van szükség Hévízen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Főnix Panzió

Immár harmadszor voltunk a panzióban és csak jókat tudok mondani a szálláshelyről. Ár/érték arányban nagyon korrekt és szimpatikus hely. Az ellátás és a wellness nagyon jó, a személyzet kedves és segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

4 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely