Petró Zsuzsa

303794_199113930158697_1567572518_n.jpg

10 értékelés

Árkád Bevásárlóközpont

Nekem a kedvenc bevásárlóközpontom. Minden megtalálható benne ami egy nőnek fontos a mindennapi életben. Soha nincs tömegnyomor, tágas, jól el lehet igazodni. A benne található Interspar üzlet hatalmas árú választékát emelném ki főleg. Szeretek benne nézelődni, mindig találok valami újat és akciósat az üzleteiben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

Itt mindent megtalálsz ami a lakberendezéshez szükséges. A lányaimmal szoktam ide járni, imádjuk a labirintus szerű bemutatóikat. Mindent ki lehet próbálni, jó pihenni egyet a kényelmes kanapékon. Talán a fürdőszobai árú választék kicsit nagyobb lehetne. Itt kapható ráadásul a legfinomabb és legolcsóbb Hot Dog, fagyi és fánk! Élmény a vásárlás!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kobuci Kert

Péterfy Bori koncerten voltam ott a lányommal. Élvezetes volt, nagyot buliztunk. Gyönyörű a környezet. Talán kicsit több lehetne a pad vagy valami más ülőhely. A kaja választék sem túl nagy. A WC előtt iszonyatosan hosszú sor kígyózik egy-egy koncert után. De azért szeretem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rózsakert Medical Center

A kislányommal jártunk ott, mivel a körzeti gyerekorvos nem tudta megállapítani milyen betegségben szenved. A Medical Center gyerekorvosa szinte az első tünetek elmondása után tudta a betegsége okát. Végre megnyugodhattunk és természetesen a kislányom is meggyógyult.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Saint James Hospital Szemészeti Központ

A nagyfiamnak kicsi korában volt egy szemsérülése, ezért nem lát jól. A Saint Jamesbe mentünk, abban a reményben, hogy lézeres műtéttel lehet ezen javítani. Jó másfél órás vizsgálat után sajnos kiderült, hogy az ő szemén ez nem alkalmazható. Mindent pontosan, precízen megnéztek, lelkiismeretes munkát végeztek, mind ezt ingyen, mert az első vizsgálatért nem kell fizetni. Mindenkinek tudom őket ajánlani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Árkád

Szerintem a gyorséttermek közül a KFC a sztár. Azok közül is az Árkádban található. Utánozhatatlan a csípős csirkemell íze, na és a káposzta salátáé. Közel van a lakásunkhoz, így ha nincs kedv főzni, irány a KFC!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamos Marcipán Cukrászda

Szamos Marcipán rajongó vagyok, számomra ez a legfinomabb édesség a világon. A cukrászdában mindent megtalálok ami egy kis boldogsághormon emeléshez kell. A torták fantasztikusak, gusztusos a csomagolás is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár cukrászda - Sugár Üzletház

Ha nyalánkságra éhezem mindig ide vezet az utam. A Szamos Marcipán a mindenem. Itt mindent megtalálok, kimérve árulják, így egy csomagba több félét is rakathatok. A meggyes a kedvencem, de a különböző likőrösöket is szeretem

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Általában itt szoktam vásárolni, bár sajnos az évek során romlott a színvonal, kisebb a választék, az akciós termékek hamar elfogynak, hosszú a sor a pénztárnál. Pár hónapja a hús-hentesárú termékek vonalkódja reggelente nem "működik", így azokat akkor nem lehet megvásárolni. De még így is a "legszínvonalasabb" a városban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Bank

Több mint 15 éve bankolok itt. Minden ügyintézőt ismerek, segítőkészek, felkészültek, minden gördülékenyen megy. Egyszerű az ügyintézés, a légkör barátságos, családias. Soha nem ért még csalódás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

3 Kedvenc hely

Még több »
KFC - Kentucky Fried Chicken Árkád
Örs vezér tere 25., 1106 Budapest
Szamos Marcipán Cukrászda
Örs Vezér tere 25., 1106 Budapest
Budapest Bank
Losonci utca 2., 3100 Salgótarján