Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

I. Noémi

Vélemények, értékelések (68)

Linus alakformálás

Értékelés 2012. 11. 24. 08:36
Az interneten böngészve leltem rá erre a szalonra. Még a régi helyükön vettem igénybe az első szolgáltatás-csomagot (masszázs, hullámmasszázs, kavitáció), amit rendeltem. Nagyon kedvező árakon dolgoznak, teljesen megérte a kezelés, ami nem csak kellemes volt, de hatásos is. Az új hely is szépen ki lett alakítva, igaz a teljes összkép még váratott magára, mikor utoljára ott jártam. A személyzet nagyon kedves és mindent igyekszik megtenni, hogy kényelmesen érezzük magunkat a kezelések alkalmával.
  • elismerés
  • Allee Bevásárlóközpont

    Értékelés 2012. 11. 24. 08:47
    Nem szoktam gyakran járni az Allee Bevásárlóközpontba, mivel ritkán fordulok meg az Október 23. utca környékén. Ám, ha eredeti szinkronnal szeretnék megnézni egy filmet, mindenképp ezt a helyet választom. Igaz, felirat sincsen a filmek alatt, de szerencsére értek annyira angolul, hogy ez ne jelentsen gondot. A bevásárlóközpont eddig sosem okozott csalódást. Egész könnyen átlátható, mi merre található és nagyon szépen vannak kialakítva a belső terek. A többi bevásárlóközponttal ellentétben itt valahogy nyugodtabb a légkör, az emberek nem rohannak annyira és talán nincsenek is olyan sokan, mint más hasonló épület komplexumokban. A mozizás élménye is teljesen más, mint a többi helyen. Nem kell hosszú sorokban várakozni, és a klímát is jobban eltalálják. Utoljára nyáron voltam, mégsem fagytam meg a légkonditól.
  • elismerés
  • Millenáris Programiroda Kulturális Kht.

    Értékelés 2012. 11. 24. 09:23
    A Millenáris számomra egy nagyon különleges hely. Ez az egyik színtere ugyanis az évente egyre több alkalommal megrendezett HoldfényConnak. A képregény találkozókon nem csak az ázsiai és amerikai stílusú képregények szerelmesei vesznek részt, hanem immár a gamerek is. A HoldfényCon ugyanis már a PlayIt-el karöltve rendezi meg az eseményt, ami a konzolos játékok kedvelőit is nagy számban a Millenárisba csábítja. Az egy-két napos találkozókon mindig felhőtlen a hangulat, a szórakozás pedig garantált.
  • elismerés
  • Asia Center

    Értékelés 2012. 11. 24. 09:32
    Viszonylag körülményes megközelíthetősége ellenére az AsiaCenter az évek alatt semmit sem vesztett népszerűségéből. Ritkán járok én is ide, ám bármikor megfordultam eddig a bevásárlóközpontban, mindig rátaláltam arra a termékre, amit kerestem. Az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek. A legnagyobb sikerélményem talán az volt, mikor itt találtam rá a koszorúslány ruhámra egy kedves barátom esküvője előtt. Az ára nagyon kedvező volt, kevesebb, mint 5000 forint, ráadásul pont abban a színben találtam meg, amilyet elképzeltem magamnak. Azóta is nagy becsben tartom. Egyik ismerősöm animés oldaltáskát vásárolt itt körülbelül 3000 forintért, két éve folyamatosan használja, de elnyűhetetlennek tűnik. Ha újra eljutok az AsiaCenterbe, biztosan veszek én is egyet magamnak.
  • elismerés
  • Árkád Bevásárlóközpont

    Értékelés 2012. 11. 24. 09:48
    Amíg főiskolás voltam, többször megfordultam az Árkádban, mivel ott tanultam a közelében. Ha szükségem volt valamire, mindig ide tértem be, hiszen tudtam, itt megtalálom. Az itteni Deichmannban például nem egyszer találtam cipőt magamnak, de a ruházati üzletekben is több ízben megtaláltam már a számításaimat. Az itteni New Yorker például szerintem az egyik legjobban kialakított üzlet. Az Intersparban pedig mindig feltankoltam egy nagy adag jeges kávéval a hosszúnak ígérkező délutáni előadásokhoz.
  • elismerés
  • Aréna Plaza Bevásárlóközpont

    Értékelés 2012. 11. 24. 09:54
    Az Arena Plaza talán azzal emelkedik ki leginkább a többi bevásárlóközpont közül, mert otthont ad egy különleges mozinak, az IMAX-nek. Sosem felejtem el, mikor megnéztem az Avatart abban a moziban. Fenomenális volt! Azóta is, ha egy különlegesnek ígérkező film kerül a vászonra, amit itt is levetítenek, igyekszem az IMAX 3D-ben megnézni. Az üzletek itt is kifogástalanok, és az egész komplexum kialakítása nagyon jól átlátható. Az étkező rész talán az egyik kedvencem, hiszen körbe lehet járni és pillanatok alatt felmérhetjük a kínálatot.
  • elismerés
  • Duna Plaza

    Értékelés 2012. 11. 26. 13:52
    A Duna Plaza az a hely, ahova a legtöbbet járok a Westenden kívül, mivel a Váci út esik hozzánk a legközelebb. Ha filmet szeretnénk nézni, vagy ügyet intézni valamelyik telefon-vagy kábelszolgáltató cégnél, valószínűleg ide jövünk. Sok üzlet van egy helyen, ami nagyban megkönnyíti a szórakozás és az ügyintézés összehangolását. Az outletekben pedig mindig érdemes körülnézni, hátha kifogunk valami jó darabot kedvező áron.
  • elismerés
  • Fornetti

    Értékelés 2012. 11. 26. 13:57
    A Fornetti sosem okoz csalódást. Mindig nagyon kellemes ízű péksüteményekre lehet számítani, ráadásul kedvező áron. Sós péksütemények közül a klasszikus sajtos pogácsa a kedvencem, az édesek közül pedig a barackos párnácskákat szeretem. Az is pozitívum, hogy előre lehet tőlük nagyobb mennyiséget rendelni, így, ha vendégeket várunk, de nincs időnk sütögetni, akkor sincs gond, hiszen a Fornetti segítségével mindig frissen sült aprósüteményekkel lephetjük meg a rokonainkat, barátainkat. Kilója ezeknek a süteményeknek olyan 1000-1500 forint környékén mozog, tehát teljesen megéri, ha innen szerezzük be a rágcsálni valót valamilyen összeülős alkalomra.
  • elismerés
  • Máthé Textil Zrt.

    Értékelés 2013. 06. 26. 11:30
    Mivel a hobbimból adódóan sokat varrogatok, elég gyakran megfordulok ebben az üzletben, mely a Keleti Pályaudvartól könnyedén megközelíthető. Sok textília található itt, ráadásul nagyon kedvező árakon. A kiszolgálás mindig gyors, az eladók segítőkészek és szívesen adnak tanácsokat is, ha éppen bizonytalanok vagyunk, milyen anyagból szeretnénk a kiszemelt új ruhánkat megvarrni. Maga a helyiség is gyönyörű, érdemes hosszabb ideig elveszni kicsit benne és megcsodálni a textúrákat.
  • elismerés
  • Sugar Shop - Paulay Ede utca

    Értékelés 2013. 06. 26. 11:36
    Baráti társasággal érkeztem a Sugar Shopba. Nem hittem volna, hogy az oktogontól nem messze ilyen elvarázsolt üzletet találok. A cukorkák és más édességek nem csupán eladandó árucikkekként, hanem dekorációs elemekként is nagyszerűen funkcionálnak itt. A sütemények igazán finomak és nagy választékban kaphatók, csak győzzünk választani a megszokott édességek és a fantázianevekkel ellátott finomságok közül!
  • elismerés