Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

I. Noémi

Vélemények, értékelések (68)

Starbucks kávézó

Értékelés 2012. 10. 16. 15:27
Különlegessé teszi a napomat, ha beülök a barátaimmal a Starbucks kávézóba. Már a küszöbön megérezzük a frissen pörkölt kávé illatát, amely kellemes fűszerillattal párosul. Ilyenkor kedvem lenne egy ültő helyemben végig kóstolni az összes kávé különlegességet, de igyekszem visszafogni magam és keresni egy olyan kávét, amit még nem próbáltam. A kiszolgálás lendületes, az alkalmazottak barátságosak és személyesen szólítanak, ha elkészült az ébresztő hatású főzet, amit aztán mi magunk ízesíthetünk még. Egy könnyed baráti beszélgetés, miközben elűzöd a délután rád telepedő álmosságot egy finom kávé elfogyasztásával. Azt hiszem ez az egyik legjobb dolog a világon.
  • elismerés
  • Vörös Oroszlán teaház

    Értékelés 2012. 10. 16. 23:45
    Sokat köszönhetek ennek a teaháznak. Többek között a sikeres TDK és szakdolgozati anyagaim nagy részét, mivel itt találkoztam két ízben az egyik riportalanyommal, akivel kellemes hangulatban egy finom teát szürcsölgetve beszélgettünk órákat a választott témámról. A Vörös Oroszlán a záróakkord akkor is, ha az egyik külföldön élő barátnőm hazalátogat. A baráti társasággal mindig igyekszünk egy közös teázást beiktatni, mielőtt hazaindul az esős Írországba. Ha egy lányos délutánt szeretnénk tartani a barátnőimmel, akkor is ezt a helyet választjuk. Könnyen megközelíthető mindenki számára és az árai is megfizethetőek, a hangulat pedig magáért beszél. Ez a teaház minden alkalomra tökéletes választás.
  • elismerés
  • Soter Ezoterikus Klub és Teaház

    Értékelés 2012. 10. 18. 13:10
    A Soter Ezoterikus Klub és Teaház volt az első teaház, ahova betévedtem egy csendes őszi délutánon. Azonnal elvarázsolt az ezeregy éjszaka hangulata, aminek egy-egy momentumát a teázó falán azóta is mindenki megcsodálhatja. A teázó szobába egy lépcsőn vezet az út és minél feljebb lépkedünk, annál tisztábban kivehető a halk, arab zene és egyre jobban érezzük a különféle teafüvek bódító illatát. Ebben a teaházban csak székekre tudunk ülni, nincs puffos rész, ám ez mit sem változtat a különleges Közel-Keleti hangulat varázsán. Borongós napokon egy pillanat alatt egy sivatagi oázisba juthatunk, ahol a jóságos dzsinn vigyáz a nyugalmunkra a homokbuckák rejtekében. A teaház árai pedig a környéken a legkedvezőbbek, itt akár már 530 Ft-ért kaphatunk egy kancsó forró italt.
  • elismerés
  • CAMPUS CLUB Utazási Iroda Kft.

    Értékelés 2012. 10. 18. 13:21
    Ha tökéletes utazási élményt szeretnénk és minden bosszankodás nélkül kívánjuk megszervezni a vakációnkat, a Campus Club a legjobb választás. Az utazásszervezők segítőkészek és mindig igyekeznek a számunkra legjobb ajánlattal előállni. Mindig pontosan és megbízhatóan dolgoznak, ezen kívül igyekeznek minden információval ellátni nem csak az utazásról, hanem arról is, milyen látnivalókat érdemes felkeresni választott úti célunkon. Legyen szó nyaralásról vagy sítúráról, a Campus Club minden évszakban megtalálja számunkra a megfelelő ajánlatot a legkedvezőbb áron.
  • elismerés
  • Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

    Értékelés 2012. 10. 18. 13:37
    Egy hosszú nap után elvitelre kérni itt egy gyrost pitában, azt hiszem nincs is ennél jobb dolog a világon. Minden alkalommal elbűvöl a gyors kiszolgálás. Megmondom, mit kérek és a kedves kiszolgáló srác boszorkányos ügyességgel pakolja tele mindenféle finomsággal, rekordidő alatt a palacsintatésztára hasonlító pitát. Kettőt pislogok, és már nyomja is a kezembe a világ egyik legfinomabb ételét. Az ára is megéri, hiszen egy gyros nem több 700 forintnál és bőven jól lehet vele lakni. Ha valaki egyszer kipróbálja ezt a helyet, könnyen törzsvendéggé válhat.
  • elismerés
  • Teapalota a Potalához

    Értékelés 2012. 10. 18. 13:45
    Nem tudom, ki hogy van vele, de számomra minden teaház egy új kaland, mintha egy másik országba kerülnék. A Teapalota a Potalához számomra egy kis nepáli kiruccanásnak hat. Ha nincs olyan sok időm, leülök a földszinten, de ha tudok akár órákig is maradni és beszélgetni, akkor mindenképp az emeletet választom. A felszolgálók mind nagyon kedvesek és segítenek, ha épp nem tudnék választani, melyik teát próbáljam ki aznap. A kiszolgálás is nagyon gyors, valamint mindig figyelnek rá, hogy azonnal a rendelkezésünkre álljanak, ha például rendelni vagy fizetni szeretnénk.
  • elismerés
  • Zöld Teknős Barlangja - Native Teaház

    Értékelés 2012. 10. 18. 13:53
    Mint valami mesebeli édenkert, úgy hívogat minden alkalommal a Zöld Teknős Barlangja. Nyáron ide menekülhetünk a forróság elől és lehűthetjük magunkat egy hideg teával, télen pedig egy forró ital pezsdíti fel elgémberedett tagjainkat. A kellemes zene azonnal magával ragad, és minden alkalommal ellazít pillanatok alatt. Képzeletben elhagyhatjuk Magyarországot és mesés vadnyugati tájakon vágtathatunk lóháton, felfedezve a Nyugati világ minden csodáját. A levegőben a teák kellemes fűszeres illata száll, csak győzzünk választani a kínálatból. A személyzet véleményét is kikérhetjük, és ők örömmel segítenek, ha mi éppen nem tudunk választani a bőség zavarában.
  • elismerés
  • Vapiano Bécsi Corner

    Értékelés 2012. 10. 18. 14:04
    Karácsonyi ajándék volt az unokatesómtól és a családjától, hogy meghívtak minket a kedvenc olasz éttermükbe édesanyámmal. Gyerekkoromban többször nyaraltunk Olaszországban és azóta is visszavágyom. Nos, ez az étterem kicsit visszarepített mindünket a napsütötte Itáliába. Nehéz volt a döntés, mit is próbáljak ki, de végül egy spenótos-paradicsomos tésztakülönlegességet választottam és nem bántam meg! Isteni volt! Minden tésztát helyben készítenek, az alapanyagok mindig frissek. Azt hiszem ez az egyik nagy titka ennek az étteremben. Házias és finom fogásokat kapunk gyorsan és frissen. Mind különböző tésztákat rendeltünk, hogy meg tudjuk egymásét kóstolni. Mindegyik nagyon ízletes volt. A Vapianoban ráadásul az árak se magasak, hiszen nagy adagokat adnak és a legdrágább ételük is maximum 1800-2000 forint. Teljes mértékben megéri betérni ide.
  • elismerés
  • Trófea Grill Étterem Buda

    Értékelés 2012. 10. 18. 14:13
    Ha egy különleges alkalomra keresünk megfelelő helyet, például születésnapra, névnapra, találkozókra, a Trófea Grill Étterem az egyik legjobb választás. Többek között azért is, mert fix összegért három órán keresztül annyit lakmározhatunk a földi javakból, amennyit csak bírunk. Nem csak az étel, de az italfogyasztás is korlátlan, ha üdítőről és borról van szó. A röviditalokért kell csupán fizetni. Ráadásul, ha megsúgjuk a személyzetnek, hogy van egy szülinapos a körünkben, tortával és zenével köszönthetjük az ünnepeltet. Igyunk-együnk, nem bánja a zsebünk! Az egyetlen jó tanácsom az, hogy a jeles napon az étterem előtt könnyű ételeket fogyasszunk csak, valamint másnap is tanácsos kevésbé nehéz ételeket enni.
  • elismerés
  • Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

    Értékelés 2012. 10. 20. 21:02
    Eltelt már jó pár év, mióta először léptem ebbe a csodálatos épületbe. A robusztus építmény azonnal lenyűgözött. Első pillanatban nem tudtam eldönteni; tényleg egy könyvtárban járok, vagy eltévedtem és egy múzeumba tértem be? Miután leraktam a holmimat egy biztonságosan zárható szekrényben és kiváltottam az olvasójegyemet, végre beléphettem abba a részbe, ahol több emeletnyi csoda várt. A hatalmas épületben meglepően jól lehet tájékozódni. Hála a fejlett technikának, pillanatok alatt megtalálhatjuk, melyik emeleten, melyik sorban leljük a keresett kötetet. A polcokon a könyvek témakörök szerint vannak felsorakoztatva, így, ha nincs konkrét elképzelésünk, milyen kötetet szeretnénk, bátran válogathatunk a széles választékból. A könyvtárban ezen kívül lehetőség van fénymásolásra is, a könyvtárosok pedig mindig maximálisan a segítségünkre vannak, ha esetleg elakadnánk a kutatásban. Egy jó házi dolgozat vagy szakdolgozat megírására az egyik legtökéletesebb hely.
  • elismerés