Y. Cagalli

Y. Cagalli

3 értékelés

Posta Spar Kirendeltség

Úgy érzem értékelnem kell ezt a postát. Ugyanis ez az egyetlen posta amivel valaha is maximálisan meg voltam elégedve, pedig eléggé sokat postázok és sok helyet kipróbáltam már. Kedves kiszolgálók, gyorsak, velem sosem kötözködtek és minden célba is ért hihetetlen gyorsan. Ugyan az a levél innen gyorsabban meg szokott érkezni, mint egy kb 1000 méterrel odébb lévő postáról. Köszönöm! - Egy teljesen elégedett fiatal ügyfél. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyál posta

Általában jellemzőek a hosszú tömött sorok amik az ajtóig cikáznak. Eddig sosem kaptam postakész közepes borítékot, mindig "elfogyott" a válasz és ha itt adok föl valamit, akkor csak sima közepeset tudok venni. Többször belekötöttek a küldeménybe, miután fölbontatták egyszer, végül mégis engedték föladni a küldeményt egy újabb borítékban. Postás is panaszkodott nekem, hogy miért küldenek ennyi mindent. - Ellenben a csomagfelvételezőnél a hölgy nagyon kedves és ő hozzá igazán szeretek menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kispest 4. Posta

Különösebb problémám nincs, bár tény, hogy kétfajta díjszabáson mozognak. A csomagfeladónál és az első ablaknál is más elmélet szerint számolták el az elsőbbségi díjat. Ugyan arra a levélre.
Ezen kívül gyorsan haladnak a sorok, legtöbben kedvesek, néha kifogok egy-egy kevésbé emberbarátot, de nagy átlagban elégedett vagyok. Minden gördülékenyen ment és minden megérkezett eddig.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely