Varga-Hut Szilvia

Varga-Hut Szilvia

6 értékelés

Hotel Eger&Park****

A szálloda nagyon hangulatos, az étterem fantasztikus. Az ételek különlegesek és nagyon finomak voltak. A wellness résznek sokféle szolgáltatása volt, ami nagyon tetszett. A szoba véleményem szerint nem volt tökéletesen tiszta (a csempén penészfolt volt).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Betti Cukrászda

Többször jártam már ott, de a sütemények nagy része nem túl ízletes. A kiszolgálás borzalmas, örülhet az ember, ha normálisan kiszolgálják, egy mosoly a személyzettől gyakorlatilag kizárt. Ugyan rendkívül közel van a lakásunkhoz, mégis inkább a távolabbi cukrászdába szoktunk menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pitvar Söröző, Vendéglő, Panzió és Lovagi Étterem

Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás kitűnő. Családias hangulat van mindig, hétvégén élőzenével. Ha vacsorázni szeretnénk, gondolkodunk azon, hogy ki kellene próbálni új éttermeket, mégis mindig a Pitvar-ban kötünk ki, eddig még nem csalódtunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boutique Hotel Sopianae****

2010-ben ott tartottuk a polgári esküvőnket és a lagzinkat. Elegáns mind a szállodai rész, mind az étterem. A személyzet rendkívül kedves és készséges volt. Az ételek finomak voltak, és nagyon szépen is voltak tálalva. Amit megbeszéltünk az akkori igazgatónővel, minden pontosan úgy is volt. Szívesen visszamegyünk majd, és mindenkinek ajánljuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Piccoló Vendéglő és Söröző

Torkos csütörtökön szerettünk volna párommal elmenni az étterembe, azonban azt a választ kaptuk, hogy 2 személyre nem adnak asztalt, csak ha többen megyünk, így nem tudtunk fogalalni (mivel csak ketten szerettünk volna menni). Gondolom, hogy nem tökéletes üzlet, ha egy 4 személyes asztalhoz csak ketten ülnek, de nem volt szép, hogy így elutasítottak bennünket. Ilyet még egy étterem se mert megtenni. Biztosan nem fogunk ezek után menni, még egyszer sem, természetesen ezt a barátainknak is elmeséltük, de ők se találkoztak még ilyennel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Taverna Étterem és Söröző

Az étterem a város központjában van, az ételek finomak, a kiszolgálás is jó. Az étterem nagyon hangulatos: fa asztalok, padokkal. Az árak szintén kedvezőek. Szívesen megyünk oda, másoknak is csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely