Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Péhl Annamária

Vélemények, értékelések (88)

Deichmann

Értékelés 2012. 10. 14. 13:28
Deichmann boltot ma már olyan könnyű találni, mint egy gyorséttermet, mert minden egyes plazában nyílt egy. Sokszor vásárolok itt annak ellenére, hogy nem vagyok maximálisan megelégedve az árukkal. Az igazat megvallva még egy cipő sem bírta félévnél tovább, amit itt vásároltam, de mivel árban az én pénztárcámhoz mérték, ezért nem panaszkodom.
A bolt mellett szól még az az érv is, hogy nagyon széles a választék. Lehet itt találni olcsó de méregdrága terméket is. Ha pedig nem vagyunk elégedettek vele, akkor zokszó nélkül visszaveszik.
Ha nem várunk sokat egy cipőtől, akkor tökéletes helyen járunk.
  • elismerés
  • WestEnd City Center

    Értékelés 2012. 10. 14. 13:50
    A WestEnddel az a problémám, hogy hatalmas, és nagyon könnyű eltévedni benne! Gyakran előfordul, hogy csak két üzletbe akarok bemenni, de azok a pláza két végén találhatóak, ezért rengeteget kell gyalogolni.
    Habár úgy van beállítva, hogy ez egy elithely, mégis kritikán aluli például a mosdók állapota. Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg a gyanús kinézetű alak, ami nem csoda tekintve, hogy melyik kerületbe építették. Egyszer az is előfordult, hogy a lábam előtt terített le egy bűnözött a civil ruhás nyomozó.
    Az egyetlen előnyét abban látom, hogy ilyen nagy az egész, hogy a boltok vegyesek. Egyaránt vannak itt méregdrága üzletek, és átalag ember pénztárcájához mértek is.
    Ha pedig valaki megunta a vásárlást leülhet a folyosókon elhelyezet kényelmes fotelekbe, feltéve, hogy talál szabad helyet, mert a tömeg óriási szokott lenni.
  • elismerés
  • Kreatív Hobby

    Értékelés 2012. 10. 15. 09:38
    Sajnos nincs nagy kézügyességem, de képkarcot nagyon szeretek csinálni. Egyszer eldöntöttem, hogy minden barátomnak készítek egyet, amin a kedvenc állata van. Mivel Dunát lehet rekeszteni a számomra fontos emberekből, ezért nagy választékra volt szükségem, amit a lakóhelyem közelében sehol sem találtam meg, ezért Pesten néztem körbe, s így találtam rá erre a csodálatos boltra. Az eladók rögtön a rendelkezésemre álltak, és megmutatták, hogy hol találom, amit keresek. Szerencsére itt, ha az ember nem kér az eladók segítségéből, akkor nem zavarják meg a vásárlót a nyugodt nézelődésben.
    Mindenkinek ajánlom ezt a boltot, aki szeret saját maga készíteni dekorációt, ajándékot, mert itt mindent megtalál, és bőven tud válogatni is, s ha készterméket akar vásárolni, akkor arra is lehetőség van.
  • elismerés
  • Első Könyvsiker Kölcsönző

    Értékelés 2012. 10. 15. 09:57
    Tipikusan az az ember vagyok, aki kevés könyvet olvas el többször. Az olyan embereknek, mint én találták ki ezt a jó kis helyet, aminek a lényege az, hogy a frissen megjelent könyveket két hétre a könyv árának minimum 17%-ért megvásárolhatjuk. Ha két héten belül elolvastuk, akkor nyugodtan visszavisszük, és ötszáz forint használati díj levonása után visszakapjuk az érte fizetett pénzünket. Ha azonban meg akarjuk tartani a könyvet, azt is megtehetjük, akkor nincs további teendőnk.
    Ez a mai világban, amikor már egy ponyvaregény is több ezer forintba kerül, egy nagyon jó opció, hiszen nem egyszer előfordul, hogy a megvásárolt mű mégsem nyeri el az olvasó tetszését, és akkor bánhatjuk a három-öt ezer forintunkat.
    Talán az az egy hibája van a kölcsönzőnek, hogy „használt” könyv kerül a birtokunkba, de szerintem ez legyen a legkisebb gond.
  • elismerés
  • Cafe Frei

    Értékelés 2012. 10. 15. 10:06
    Nagy kávé és könyvrajongóként ez a hely a Kánaán számomra. Miután hosszú időt eltöltöttem a könyvek közötti nézelődéssel, válogatással betérek egy finom feketére. Régen még könnyű volt helyet találni itt, de ma már annyira népszerű lett, hogy szerencsésnek kell lenni.
    Itt aztán nem intézheti el az ember a kávérendelést egy eszpresszóval vagy hosszúkávéval. Érdemes gondosan végiglapozni a szép és igényes itallapot, és úgy kiválasztani a kívánt kávét. Nekem, mint igazi koffeinfüggőnek az egyetlen bajom az az, hogy egy-egy finom kávé csupán két korty.
    A híres és minőségi kávékról azt hinni az ember, hogy kemény pénzt kérnek érte, pedig nem. Aki úgy dönt, hogy otthon is szeretne főzni a kedvencéből, az vásárolhat is itt egy zacskóval belőle.
  • elismerés
  • Libri Allee Könyváruház

    Értékelés 2012. 10. 15. 10:20
    Az Allee-ben található kétemeletes Libriben nagyon szellősen helyezték el a könyveket, ezért könnyen lehet mozogni. A baj csak az, hogy nem egyszerű megtalálni, amit keresünk. Egyes könyvek kiadó szerint vannak elrendezve, mások műfaj szerint.
    Ami nálam nagyon nagy fekete pont, hogy ahogy beteszem a lábam, a biztonsági őr máris úgy néz rám, mint egy potenciális tolvajra. De nem csak rám. Már megfigyeltem, hogy másokra is. Értem én, hogy komolyan veszi a munkáját, de azért egy könyvesboltba barátságosabb is lehetne, elvégre ide olyan emberek jönnek, akik szeretnek olvasni.
    A Librivel általánosságban az a bajom, hogy az eladók nem valami segítőkészek. Egyszer még az is előfordult, hogy közölte az eladó: „Máskor előbb találja ki, mit akar olvasni”. Elég lett volna annyit mondania, hogy nincs már az általam keresett könyvből. Mondanom sem kell, hogy ez egyáltalán nem tetszett, ezért azóta inkább előbb a sokkal udvariasabb konkurenciához megyek, ahol egyébként is egyes könyvek előbb találhatóak meg.
    A másik dolog, ami még nem tetszik, az a törzsvásárlói kártya, hogy minden január 1.-én lenullázódik, és újra kemény összegeket kell költeni, hogy az ember elérje a 10% kedvezményt.
  • elismerés
  • Allee Bevásárlóközpont

    Értékelés 2012. 10. 15. 10:32
    Ha én vásárolni megyek, az azt jelenti, hogy maximum egy óra alatt végezni akarok. Utálok órákig nézelődni, andalogni egy-egy plázában, éppen ezért szeretem az Alleet, ahol gyorsan végig tudom járni az üzleteket, és nem kell kilométereket gyalogolnom két üzlet között. Ám nem csak a mérete miatt szeretem ezt a helyet, hanem a kinézete miatt is. Szerintem nagyon szép, és modern.
    Ha vásárlásközben megéhezem, akkor még a legforgalmasabb időben is találok ülőhelyet az étkező részen, ahol aztán sok-sok étterem közül választhatok, de ha nem főtt ételre vágyom, akkor lesétálok az Intersparba, vagy a pékséghez.
    A vásárlás után gyorsan fel tudok szállni valamilyen tömegközlekedési járműre, hiszen közlekedés szempontjába nagyon jó helyen van a pláza.
    A plázák közül szerintem ez a legjobb egész Budapesten.
  • elismerés
  • Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

    Értékelés 2012. 10. 15. 10:42
    Ki nem állhatom ezt a plázát! Túlzsúfolt labirintus az egész. Képtelenség gyorsan végigjárni, mert a hely méretéhez képest alig van mozgólépcső, amik még csak nem is egymás alatt vannak. Ha lemegyünk az egyik emeletről, a másikor félemeletet kell gyalogolni a következő mozgólépcsőhöz.
    Az üzletek elhelyezésében semmi logika. Két éve járok a környéken, ezért szinte hetente betérek, de a mai napig nem tudnám megmondani, hogy mi hol található.
    Ha valaki egy pillanatra leülne, azt sem teheti meg, mert alig van kihelyezett hely. A tömeg állandó, és idegesítő ezért az ember két perc után már menekülne innen.
    Az egyetlen jó dolog benne, hogy közel a metró, villamosok, buszok.
  • elismerés
  • Budapest Park

    Értékelés 2012. 10. 15. 10:51
    Nyáron kétségbeesve hívott egyik barátnőm, hogy menjek el vele Compact Disco koncertre a Parkba. Mivel én is elvagyok az együttessel belementem. Addig sosem voltam még a Parkban, mert nem vagyok egy nagy szórakozóhelyre járó nő. Már felkészültem, hogy kemény pénzt kell fizetnem a jegyárért, és azért, ha inni akarok valamit, úgyhogy nagyon meglepődtem, amikor csupán 500 Ft volt a belépő. Ezután már csak ráadás volt az itallap, ahol egyáltalán nem került sokba semmi. Igaz, ami igaz a koktélnak nem nevezhető műanyag pohárba kapott Virgin Mojito inkább túlcitromozott vízre emlékeztetett, mint a kedvenc koktélomra.
    A szabadtéri helyen nagyon jól vannak elrendezve az asztalok, hatalmas teret hagyva a táncolni vágyóknak. Ahogy említettem, szabadtéri a hely, és ennek a hátrányát rögtön meg is tapasztalhattam, mert sajnos a koncert közepén hatalmas vihar tört ki félbeszakítva a bulizást.
  • elismerés
  • Starbucks Széna tér

    Értékelés 2012. 10. 15. 11:16
    Hmm a legfinomabb kávé, amit csak kapni lehet a városban! Igaz, ami igaz a keresztnévre szóló, három méretben kérhető, pohárban kapott kávéknak kemény ára van, mégis megéri, ahogy a következő történetemből is látszik:
    Rettenetesen hideg este volt, amikor munka után indultam nővéremhez. Gondoltam meglepem egy kávéval, ha már kocsival hazavisz, és amúgy is fel akartam fedezni ezt a helyet, amit már többen is agyondicsértek.
    Karácsony hónapjának köszönhetően időszakos termékként többek között mézeskalács ízű lattet lehet kapni, aminek az íze egyszerűen mennyei!
    Rettenetesen fáradt, és elég morcos kedvemben tértem be a kellemes meleg, hangulatos kávézóba. A kiszolgáló srác kedves mosollyal, és vidáman köszöntött. Biztos vagyok benne, hogy ő is fáradt volt, hiszen reggel óta ott dolgozott. Kértem a kávékat, majd a gyorsan elkészült italokkal a kezembe egy „Kellemes Ünnepeket!” kívánsággal kiegyensúlyoztam a kávékat a Széna térről a Jászai Mari térre.
    A barátságos kiszolgálás, és a finom kávé egyaránt elfújta a rosszkedvemet, mint a szél a porhavat.
  • elismerés