Ádám Zsófia

970190_495050577229911_365326074_n.jpg

6 értékelés

Thermal-Dent Kft. fogászat

Gyermekkorom óta féltem a fogorvostól, itt azonban csak pozitívum. Mindenkinek ajánlom Oros Annamáriát! A megbeszélt időpontban várnak rám, nagyon precíz munka. A tömött fog, olyan mintha nem is lenne tömve. Nagyon értik a dolgukat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Heavy Tools Szombathely

Többször is voltunk párommal vásárolni, nagyon szeretjük ezt a márkát, sokáig kitart, kényelmes holmik, emelett kedves és segítőkész kiszolgálás, még nem volt olyan, hogy üres kézzel jöttünk volna ki :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Minden évben többször is meglátogatjuk, márcsak azért mert itt lakunk tőle nem messze :).Család apraja, nagyja mikor meglátogat minket kihagyhatatlan programja, hogy elnézünk és mindenki megtalálja a számára megfelelő programot. Bárki aki megteheti nézzen el.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ritmo Autósiskola

Párom nemrég tett le jogosítványt náluk. Naon hamar meglett neki, arról nem beszélve, hogy minden elsőre. Az ő érdeme is, de azért az oktatási intézményé is. Naon képzett emberek tanítanak, jó felszereletségű autókkal. Bárki aki jogsit szeretne forduljon hozzájuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tinódi Fogadó

Amikor voltunk, mindig nagyon kellemes hangulat, finom ételek, italok fogadtak minket. Kiemelném a hagymás rostélyosukat, mert azt valami bomba finom és a sárvári borzacskát is, isteni finom, bárki oda megy ha kettőt választja, nem bánja meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Palace Cafe & Restaurant

Aki szeret igényes helyen bulizni, nem fiatal korú ittas vendégeket látni annak hajrá! Szombatonkét fergeteges buli fogja várni. Nincsenek elszállva az árakkal, többféle zenei stílus, naon kedves ruhatárosok, jó fej személyzet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely