gmeli

6 értékelés

Hotel Eger&Park****

Nagyon hangulatos szálloda, főleg a wellnes részleg nyerte el a tetszésünket. A Hotel Park épület század elejei hangulatú étkező részében, ahol a reggelit és a vacsorát elfogyasztottuk nagyon szép és olyan érzésünk volt, mintha abban a korban élnénk. Biztos visszatérünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hajdúnánási Gyógyfürdő

Télen-nyáron remek lehetőségek a kikapcsolódásra. Családbarát, nagyon kellemes a környezet. Mindenki megtalálja a számára ideális lehetőséget a pihenésre, feltöltődésre. Sportolási lehetőség is adott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Itt aztán mindenki megtalálja azt a medencét, csúszdát amit szeretne. Van miből válogatni! A gyógyvíz isteni. Ár-érték arány megfelelő. A szomszédság az Aquaparkkal rugalmasan meg van oldva, a jegyek kombinálhatók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagykállói Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Itt töltöttem 4 évet, jó emlékeket őrzök az iskoláról. A tanárok remek pedagógsi képzettséggel rendelkeznek, a nyelvoktatás nagyon színvonalas. Rengeteg külföldi, csak anyanyelvén beszélő oktató tart nyeli órákat,ami jelentősen segíti a diákok idegennyelv tanulását.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Apolló Thermálhotel

A hotel apartman részében töltöttünk el 3 kellemes napot. A wellnes részlegen minden lehetőség adott, bár a szauna lehetne kicsit nagyobb. Ahhoz képest, hogy hétköznap voltunk ott elég zsúfolt volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemencés Csárda

Nagyon finom a csárdatál, amit megkóstoltunk. A desszertként elfogyaszott túrós lepényt kár lett volna kihagyni. A hely hangulatos, a felszolgálás kedves volt. Ha arra járunk biztos beülünk egy ebédre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely