Végh Ferencné

303040_249967435051342_625806563_n.jpg

3 értékelés

Aquaworld Budapest

Családostól látogattuk meg a fürdőt, és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A fiaim szinte le sem jöttek a csúszdákról. Hely bőven volt, egyáltalán nem volt tömeg, pedig szombati napon voltunk, igaz, nem főszezonban. Készülünk újra, de a hagyma csúszdát kihagyjuk, mert "kicsit" felszedte a hátunkat.
Tettszett az is, hogy az étteremben a karórára lehetett a számlát íratni, és a nap végeztével a pénztárnál rendeztük, így nem kellett pénzzel rohangálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Nagycirkusz

Volt szerencsénk megnézni a "Káprázat és csoda" vizes előadást, és valóban káprázat volt! Az előadás minden másodperce lekötötte a figyelmünket, a kamasz fiaim szájtátva nézték a csodát. Az események földön-vízben levegőben egyszerre zajlottak, kapkodtuk a fejünket, melyik az érdekesebb... :) A legjobb volt, hogy az első sorban ülő nézőket letakarták fóliával, hogy ne legyenek vizesek, de természetesen nem úszták meg víz nélkül, még hozzánk, a 4. sorba is jutott egy kevés. A belépőjegyeket Hungary Carddal vásároltuk, így jelentős kedvezményt kaptunk az árból. Már tervezzük a következő látogatást. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Janus Atrium Hotel

Most jártunk 6. alkalommal a hotelben, szerintem ez mindent elmond. Volt olyan év, hogy 8 tagú társasággal érkeztünk, de négynél soha nem kevesebben. Október végén a zárási akció keretében töltöttünk el 3 éjszakát az Oázis lakosztályban, ahol minden a dzsungel színeit és hangulatát idézi. A wellness bár kicsi, de igazán hangulatos, volt olyan nap, hogy csak mi négyen voltunk a részlegben. A svédasztalos reggeli bőséges mind kínálatban, mind mennyiségben. Alap szolgáltatásként minden vendég egész nap élvezheti a tea- és kávébár kínálatát, és ezt alaposan ki is használtuk. Az áttriumban számítógépsarok, illetve korlátlan wifi áll rendelkezésre az egész hotel területén. A hotel melletti étteremben (Amigo) vacsoráztuk, azt is csak dícsérni tudom. Remélem, jövőre is a szálloda vendégei lehetünk. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely