Moneszka

27 értékelés

Dr. Gszelmann Róbert Fog- és szájbetegségek szakorvosa Adjunktus

Csak ajánlani tudnám, ha valaki ezt kérdezné! Remek ember, közvetlen, barátságos, a rendelő igényes, felszerelt! A család csak hozzá jár, több más fogorvosi rossz élmény után, megtaláltuk azt, aki nem csak a pénzt veszi ki az ember zsebéből, hanem érte megdolgozik, mégpedig rendesen!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kígyósi Csárda - Étterem és Panzió

Visszatérő vendégek vagyunk ebben az étteremben, már családi eseményt is lebonyolítottunk itt, és mint mindig, akkor is mindennel megvoltunk elégedve! Az étel isteni, az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors, kedves. Kisgyermekeseknek is ajánlom!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Szőlőskert Fogadó***

Pár éve jártunk itt párommal, meg is szálltunk a Fogadóban. Egész jó volt, bár az, hogy a pincér úgy nézett ránk, mint valami kis csótányokra, mert üdülési csekkel voltunk, hát az felháborító volt. El is ment a kedvünk az egésztől... többet nem megyünk oda az biztos! A kaja tűrhető volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadrózsa Panzió és Pizzéria

A panzióban szálltunk meg pár éve, a szobák szépek, felszereltek voltak. A Pizzéria részen tudtunk étkezni, az ételek jók voltak, a környék csodaszép. Légkondícionáltak a szobák is, a zárt parkolási lehetőség nyugodtabbá tette az éjjeleket is! Remek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szinbád Étterem

A panzió részében szálltunk meg pár éve. A szoba megfelelő volt, az étterem részben tudtunk Üdülési csekkel is fizetni, az ételek finomak voltak. Az italokból is volt választék. A környék szép, parkolni lehetett zárt helyen, ez szintén fontos szempont volt. Közel volt sok minden, így nem volt nehéz bejárni a kedvenc helyeket Pécsett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bianco Nero Cukrászda

Nagyon finom fagyik, nagy adagok (kettő gombócnál többet még nem tudtam megenni, mert sok!), változatos ízek, finom kávé. Egy apró gond: kevés a hely, alig lehet bejutni, persze a nagy tömeg miatt, lehetne bővíteni és akkor csillagos hatos lenne!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Korona Cukrászda

Híres cukrászda, finom fagyik, sütik, nagy választék! Elég jó a kiszolgálás, bár nyáron inkább nem állok sorba, mert rengetegen vannak. Régebben jobban szerettem, már kissé elit hellyé avanzsált, ami nem rossz, sőt, de én jobban szeretem a családias légkört!

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

A "Meki" mindig jó, bár nem kifejezetten egészséges. Attól függetlenül, hogy kisgyermeket nem etetnék ilyen étellel, sajnos én sem tudom kihagyni, ha arra járok. Sajnos vagy nem sajnos...de annyira finom a kaja! :) Egyébként jó a hely, van játszótér is, de mondom, én gyerekkel kihagynám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csalánosi Csárda és Panzió

Szép, igényes hely, az ételek kiválóak voltak, amelyeket fogyasztottunk, azt sajnáltam, hogy üdülési csekket nem fogadtak el (azóta lehet változott) és miután ezt megkérdeztük, úgy nézett ránk a kiszolgáló személyzet, mintha egyébként nem lenne pénzünk az ő ételükre. Ez elszomorított. Egy vendéglátós ilyet nem tehet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bérczi Ildikó szonográfus

Nagyon jó szakember, kedves, segítőkész. Mindent megfelelően vizsgál, megnéz, a rendelésen más is részt vehet (kispapa) és nem mondja azt, hogy ez nem tv, nem kell nézelődni... Csak ajánlani tudom, megnyugvással töltött el, hogy ő nézte UH-n a babánkat, és nem egy unott orvos, aki ráadásul a hangyás képernyőn semmit nem lát... :/

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely