Soltesz Erwin

10171865_693722084025713_5134374915243709322_a.jpg

6 értékelés

Gelati Eiscafé

A legjobb fagyi itt kapható.
Elsőre minden drágának tűnik, de nem szabad megijedni, mert rendelés után szembesülünk hogy bőven mérik a fagyit. Ha azt nézzük mennyit kapunk viszonylag sok pénzért, akkor talán még olcsóbb is mint máshol.
Nagyon finom a fagylalt, és bőséges a választék is. A kelyhek is nagyon drágának tűnnek, de amikor kihozzák a lányok, ledöbbenünk milyen óriási adagot mérnek mindenből.
1 hónapja rendeltem egy gyümölcs kelyhet, és majdnem akkora volt mint a felszolgáló. De tényleg óriási volt. Úgy éreztem magam mintha a X faktorban lennék, mindenki engem nézett, meg a kelyhet.
Pozitív még a tejszínhabjuk. Nagyon finom, nem az növényi boltban kapható spray.
Mostanában viszont már zavaróan flegma nemtörődöm olykor bunkó a kiszolgálás. A pult mögött álló lány mindig nagyon kedves, a felszolgálókra gondolok inkább. Már legalább kétszer előfordult hogy rendeltem a lányoktól, közben láttam hogy nem figyelnek rám, és csak részben sikerült teljesíteni a rendelést. Jeleztem, de elnézést kérés helyett még a lány bizonygatta hogy neki van igaza...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Egészségközpont Kft

2013 január első hetében voltam prémium menedzser szűrésen.
Megérkeztem, de nem tájékozódtam előre, az utcán álltam meg és parkolást is elfelejtettem fizetni. Utólag piros zacskóval a többszörösét pótoltam.
Nagyon szép helyen van, rendezett tiszta és gyönyörű. Felsőkategóriás, legalábbis azt hiszem, nem vagyok tisztában a luxus kategóriával.
A recepción nagyon kedves fiatal lányok vannak, készségesek segítőkészek, abszolút páciens orientáltak.
Minden rendben zajlott le, az időpontok időtartamok a megbeszéltek szerint alakultak (én talán késtem 20 percet). Nem volt sorban állás, várakozásból is csak pont elviselhető mértékben.
Maga a hely jól felszerelt, nagyon tiszta elegánsan van berendezve, tényleg nem igazán találtam hibát.
A szakértelem terén már nem voltam ennyire elégedett. Ahol kérdéseim voltak, kivétel nélkül a hagyományos tünetkezelő tanácsokat adták. Reménykedtem hogy nem receptet vagy vény nélkül kapható készítményt fognak ajánlani, hanem a pszichoszomatika alapjain a valódi kiváltó ok kutatása és a GYÓGYÍTÁS lesz a megoldás. Rájöttem ez végül is nem a klinika, hanem a mai orvostudomány/... hibája.
A legviccesebb az ortopéd orvosnő volt. Azt kevésbé nevezném vizsgálatnak, amolyan "extrémgyors" rutintevékenységnek tűnt. Olyan gyorsan végeztünk hogy el is feledkeztem a kérdéseimről...
A fül-orr-gégész doktornő is felejtős, mert elfeledte hogy ez egy szolgáltatás lenne, kicsit úgy éreztem magam mint akit letolnak. A fülemet tisztítottam, nem a helyes módon, ezért volt mogorva. Ha letolás kell, akkor csak simán bemegyek dolgozni, :-) nem fizetek érte 15-16 db tízezrest.
Akkor úgy ítéltem meg, hogy a pénzemért a Budai Egészségközpontban kapom a legtöbb és legjobb szolgáltatást. Még nem döntöttem el hogy legközelebb is őket választom-e, vagy kipróbálok egy másik intézetet...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gokart Sport

Más gokartpályán még nem voltam, úgyhogy ez tetszik a legjobban, és a legkevésbé is. :-)
2013 tavaszán a pöttyös rudi kuponjaival mentem jópárszor.
Jó az időmérő funkció, nagyon pontosan mérnek.
Sajnos a gokartok között fellelhető különbségek vannak, ami azért nem kedvező versenyzéskor.
Adnak sisakot, sisak alá maszkot is, kedvesek, rendesek, kommunikatívak. Ellátnak tanácsokkal, panaszokat orvosolják.
Rendeztünk egy 3 futamos bajnokságot, pontosabban ők rendezték, mi pedig fizettük. Nagyon jó volt, izgalmas és fárasztó is egyben. Amikor az érmeket osztották kicsit csalódott voltam hogy egyszerű medálokat kaptunk csupán.
Mivel nem első lettem, ezért nem is érdekes hanyadik. Annyira jó volt -most felidézve a tavaszi élményeket- hogy eldöntöttem ki is megyek, s nyomok 8 percet... :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Oros Csaba ügyvéd

2003-ban segített kölcsönszerződést írni, mert az egyik barátom kárt okozott nekem. Kellemes irodában fogadott készséges munkatársakkal. A szerződés emberi hangvétel jellemezte, és az abszolút békesség, eggyesség jegyében született. Ha jól tudom az ingatlanjog a fő profilja, de 2008-ban hasznos munkaügyi tanácsokkal is ellátott.
Ajánlom mindenkinek aki megegyezésre törekszik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kalmár Autósiskola

2013 év elején jelentkeztem hozzájuk "D" (busz) kategória megszerzése miatt. Az iroda előtt fizetős parkoló van, de 50-100 méterre lehet találni ingyenes útszéli parkolót is.
Az iroda és a tantermek tiszta rendezettek, jól felszereltek. Az ügyintézés gördülékeny, tájékoztatás értesítés kitűnő volt.
Mivel egymagam voltam a kategóriában, ezért a "B" és "C" jogsisokkal együtt gyakoroltam, és amíg a többiek gyakoroltak, addig leadta nekem a buszos elméletet. Érdemes szerződéskötés előtt jó alaposan kikérdezni mindent, mert vannak plusz szolgáltatásaik is.
Mi február 11.én kötöttünk szerződést, és ha jól emlékszem március végén április elején levizsgáztam mindenből. A kezdéskori árat fillérre pontosan tartották, a tankönyveken kívül nem voltak plusz költségek.
Negatív volt, a járművezetés része, mert saját jármű híján alvállalkozónak adták ki ezt a feladatot. Na ez a szolgáltatás minősége kritikán aluli volt. 27 -HUSZONHÉT éves busz és műszaki meghibásodás mellett, nemegyszer hallgattam végig tanulótársaim szidalmazását, cifra káromkodásokat... Szerencsére a célunk közös volt, mindkettőnk érdeke a sikeres vizsgázás, ami sikerült is.
Utólag is őket választanám ha Vácon laknék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korall Élelmiszerdiszkont

Zárt elkülönített parkolóban, vagy akár az utcában megállva is szabályos lehetőség van autóink leparkolására. Ügyelnek a környezet rendezettségére és a tisztaságra, sajnos ez önhibájukon kívül néha nem sikerül. A diszkonton belül modern körülmények fogadnak, az alapvető háztartási árukon kívül van még hús-hentesáru, ruhabutik, lakástextiles, pékárus, zöldséges, és újság-játék-bazárárus. Az épületen kívül idényben gépi csavart fagyit, vagy kürtös kalácsot kapni, illetve dohánytrafik is nyílt a bejáratnál. Gyakran találkozni szezonális termékeket árusító mamákkal papákkal, akik vágott virággal zöldséggel vagy gyümölccsel küzdenek... Decemberben még a fát is meg lehet itt venni.
Olykor még a Tesco-nál is olcsóbb áruk miatt sok vidéki is beugrik nagytételben "nagybevásárolni" a diszkontba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely