Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

myrthill

Vélemények, értékelések (27)

Silenus Pub

Értékelés 2012. 10. 22. 20:41
Egyszer jártunk náluk, mert az utcán sétálva véletlenül megláttuk a napi menü ajánlatukat és éhesek voltunk, hát úgy gondoltuk miért ne próbálnánk ki. Nem csalódtunk, sőt, nagyon jó áron rendkívül finomakat ettünk és borzasztóan jól laktunk a leves-főétel-desszert kombótól, ami mellé üdítőt is kaptunk szintén igen megfizethetően. Azóta is lesem a holnapjukat az aktuális kínálat miatt és biztosan fogunk még náluk enni egy alkalmas időpontban, mert eddig ez volt az egyik legjobb menüs ebédélmény, amit a mindenféle budapesti éttermek forgatagában tapasztaltunk.
  • elismerés
  • Pizza King

    Értékelés 2012. 10. 22. 20:49
    Szeretem az ételeiket, legyen szó akár pizzáról, akár bármilyen más tésztáról vagy frissensültről, többször rendeltem már otthonra is tőlük, magával az étteremmel viszont valahogy nem sikerült megbarátkoznom. Kicsit barátságtalan a hely, túl kicsi helyen túl sok az asztal, nem is annyira makulátlan, és az indokolatlan műpálmafa dekorációt szerintem sosem fogom megérteni. Akkor már inkább a házhoz szállítás, mert kényelmes, kedvesek a futárok és egyszer rekord idő alatt, rendeléstől számítva 19 percen belül kihozták a várva várt és igen finom pizzámat.
  • elismerés
  • Fragola Fagylaltozó

    Értékelés 2012. 10. 22. 21:24
    Igazi kézműves fagyi, tele van ízzel, gyönyörűek a színei és nagyon-nagyon finom… Szerintem sehol nem ettem még ilyen jó szeder- és csokoládéfagyit. A merészebbek akár olyan verziókat is kipróbálhatnak mint a vörösbor vagy a – számomra kicsit bizarr - tihanyi camembert, ami valóban sajt ízű, volt szerencsém megkóstolni más tölcséréből... Nem annyira olcsó, viszont nem kanállal, hanem lapáttal mérik a kissé formátlan, de a megszokottnál kicsit nagyobb gombócokat akár tölcsérbe, akár papírtálkába, kiskanállal. Az egyetlen aprócska észrevétel, hogy talán lehetne több ülőhely az üzlet előtt, hát hol pihenjen így meg a megfáradt fagyizó?
  • elismerés
  • Zöld Teknős Barlangja - Native Teaház

    Értékelés 2012. 10. 22. 21:45
    Kozsó teaháza olyan, akár egy ősi labirintus, ahol az indiánnak öltözött pincéreket csengővel tudjuk magunkhoz csábítani és ahol igazi kihívás megtalálni a mosdót. Az itallapot végigolvasni valószínűleg képtelenség, megszámlálhatatlan teából választhatunk, de egy-egy fantázianéven biztos megakad a szem, így kóstolhatjuk meg például a ’habzsoló pandát’ vagy a ’kuncogó körte flörtjét’. A feltehetőleg nyugtatónak szánt zene egy idő után bizony kikezdi az idegeket és a beszélgetéshez hangos is. Nekem az egész hely valahogy túl sok, még akkor is, ha többször Európa legnagyobb és legszebb teaházává választották.
  • elismerés
  • Óbester Söröző-Borozó

    Értékelés 2012. 10. 24. 16:07
    Mint egy igazi falusi borozó (kiskocsma?), a szó legjobb értelmében. Nem túl nagy pincehelyiség, ahol Árpi a pultból már előre integet, a fiúkkal megbeszéli a legutóbbi meccs góljait, a lányok irányába intéz néhány bókot, aztán már készül is a macifröccs, nagy pohárba, szívószállal. Az a hely, ahol jól megférnek egymás mellett a bordalokat éneklő német turisták és a szülinapot ünneplő pesti huszonévesek. A kivetítőn szinte mindig megy valamilyen sportesemény, főleg foci, és mindig van zsíros kenyér, pogi, no meg zene is. Árpiék mindenkit szeretettel várnak és biztos, hogy mindenkinek jut egy-két jó szó és egy-két jó pohárka bor, vagy bármi egyéb.
  • elismerés
  • Lelkifröccs

    Értékelés 2012. 10. 24. 16:25
    Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karának Izabella utcai épületében kapott helyet a
    rendkívül frappáns nevet viselő Lelkifröccs, ami nemcsak a pszichológus hallgatókat várja
    sok szeretettel, hanem mindenkit, aki egy jó kávé vagy egy tányér meleg étel mellett szeretné
    kiönteni valakinek a lelkét, esetleg bulizna egyet hajnalig. Minden hétköznap (hétvégén
    zárva van a hely) kétfogásos menüvel és egészen változatos és baráti árú étlappal várják
    az éhezőket, de édességet, rágcsálnivalót, gyümölcsöt, szendvicset, pizzát vagy üdítőt is
    rendelhetnek a kevésbé éhesek. Elsősorban az ide járó egyetemistákat szolgálja ki a hely
    (éljen az elviteles kávé!), de bárki betérhet az utcáról is. Az egyetlen negatívum talán a lassú
    kiszolgálás, sokszor hosszú sor alakul ki a pult előtt, amit nehéz türelemmel kivárni… És a
    hely sem túlzottan nagy, szemfülesnek kell lenni, hogy ebédidőben le tudjon ülni az ember.
  • elismerés
  • Castro Bisztró

    Értékelés 2012. 10. 24. 16:38
    Belül nekem egy kicsit komor, bár a képeken azért el tud időzni a szem, de a teraszon leülni napos időben nagyon jólesik. A tócsni díjnyertes és a limonádé is, de a napi menü is klassz szokott lenni. Vannak kiállítások és a szakácsok időről időre fogják magukat és Magyarország egy bizonyos tájegységének finomságait készítik el. (Én most épp az őrségi tökös-mákos rétesre pályázom...) A pincérek kedvesek és egész gyorsak, az árak középmagasak, a hely pedig többnyire tele van, azért valószínűleg ez sem véletlen. Egyszer anyukám rendelt náluk indiai lencsét (vagy valami hasonlót?), na az viszont nem volt finom, azt nem kérnénk még egyszer.
  • elismerés
  • Cserpes Tejivó

    Értékelés 2012. 10. 24. 16:47
    A termékeiket már régóta lehet kapni bizonyos boltokban, de azért valljuk be, igen zseniális ötlet volt nyitni egy tejivót, ahol mindent megtalálhatunk egy helyen. A nyitás utáni hetekben hosszú sorok kígyóztak még az utcán is, mindenki a Cserpesben akart enni/inni. Aztán ez az őrület szerencsére alábbhagyott, de azért még mindig sokan vannak, nem is tudom hogy bírja a személyzet mindezt mosolyogva és kedvesen. De úgy tűnik jól. A dizájn zseniális, az árak barátiak, a habos kakaó isteni, a joghurtok pedig a legjobbak. Minden friss, sülnek a pogik és kakaós csigák, jók az illatok, szerintem nagyon jó kis hely!
  • elismerés
  • Vapiano Fashion Street

    Értékelés 2012. 10. 24. 18:12
    Olasz, gyors, látványos és nagyon finom - ilyen egyszerű. Belépsz, a kezedben nyomnak egy mágneskártyát, aztán a pultnál egyenesen a szakácsnak mondhatod meg, hogy mit szeretnél, ő pedig a szemed előtt pillanatok alatt eszméletlen finom tésztát varázsol eléd. (Parmezánt, fokhagymát, csilit tessék kérni!) Esetleg pizzát, salátát, levest. Te jóízűen elfogyasztod, aztán kifelé a kártyádról leolvassák, hogy mennyivel is tartozol. Hangulatos hely, de általában elég sokan vannak, emiatt mindenki ezerrel pörög. Önkiszolgáló, de valahogy mégis elegáns, inkább öltönyösökkel és kiskosztümösökkel telik meg. Talán az árak miatt… Kávézó része is van, a desszerteket is érdemes kipróbálni, a panna cotta például csudajó!
  • elismerés
  • Arriba Taqueria - Teréz krt.

    Értékelés 2012. 10. 24. 18:40
    Mexikói gyorsétterem a jobbik fajtából, ahol te mondod meg, hogy mibe mit kérsz, hogy a burrito csirkés vagy marhás legyen-e, hogy szeretnél-e jalapenot/babot/rizst, és így tovább. Tortilla mindenhez jár, ami külön hurrá! Nagyon hangulatos a dekoráció, az asztalok és falak, sőt, a mosdó is. Vannak mexikói sörök, mexikói édességek, tényleg minden. Az almás chimichanga is nagyon finom, csak ember legyen a talpán, aki egy méretes burrito után még képes desszertezni is... Frissek az alapanyagok és még a környezetvédelemre is odafigyelnek, a kiszolgálók pedig kedvesek. És házhoz is szállítanak!
  • elismerés