56 értékelés

Vapiano Bécsi Corner

Egyszerűen Imádom! Annyira finomak a főztjeik, akárhányszor bemegyek, nem tudok dönteni, mit is egyek. A kiszolgálás tökéletes, nagyon ritkán volt az, hogy nekem 1 percnél többet kellett volna várnom arra, hogy a kedves séfek kiporciózzák az ételt. Édességben is verhetetlenek, igaz, kicsit drága az ár-érték arányuk, de havonta egyszer-kétszer, esetleg háromszor ezt is megengedheti magának az ember. Mindenképpen ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Planet Sushi

Ha különleges ízekre vágytok, egyszer mindenképpen próbáljátok ki a sushit! Hal imádok különösen szeretni fogják, de aki annyira nem kedveli a tengeri herkentyűket, az is talál magának valót az étlapon. A Planet Sushi az egyik legjobb a japán éttermek közül, ha szeretnénk igazi gasztro élményeket átélni, térjünk be és kóstoljuk meg a lazacos vagy a zöldséges kis falatokat. Egy négyes csomag sushi körülbelül 1200-2000 forint között mozog, amilyen kicsi, olyan laktató, a csípős ízek kedvelői pedig annyi wasabit ehetnek, amennyit csak akarnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Hut Arena Plaza

Először Londonban ettem a Pizza Hut-ban, és már ott nagyon megkedveltem az olaszos ízeit. Amint hazatértem, szinte első dolgaim között volt, hogy felkeressek egy itthoni Pizza Hut-ot és leteszteljem. Különbséget nem találtam, Magyarországon is mennyei pizzát sütnek, talán az összes pizzéria közül én ezt tudom az igazi olasz pizzához hasonlítani. Nagyon jó az alapanyag, frissek a zöldségek, ropogós a tészta. Más főételüket még nem kóstoltam, de a lasagne lesz a következő, amit egészen biztosan kipróbálok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Asia Center

Számomra az AsiaCenter egy kicsit kiesik a látókörből, azonban ha van egy szabad napom, egészen biztosan a programok között szerepel a meglátogatása. Fél áron találok cipőket, felsőket, táskákat, sőt, még parfümöket, pipere holmit is tudok itt vásárolni. Többször volt rá példa, hogy rendkívül minőségi holmit vettem, ám sajnos már fogtam ki olyan ruhát is, ami egy hét után teljesen szétment. Tényleg csak annyi a gondom vele, hogy nagyon messze van, ám egy jó társasággal és rengeteg szabadidővel orvosolható ez a probléma!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

3 éve, amikor felkerültem Pestre, számomra az Árkád jelentette a bevásárlóközpontot. A Budapesti kommunikációs Főiskolára jártam, ami tulajdonképpen öt perce van tőle, így akár a szünetekben is átugorhatta egy jó kávéra, vagy akár egy gyors bevásárlásra. Szeretem magát a helyet, azt, hogy nem lehet benne eltévedni, és kíváncsian várom a bővítését. A nagy márkáktól kezdve egészen a fiatalos divatig mindent meg lehet találni, vasárnaponként még a parkolás is ingyenes, szóval aki még nem járt itt, van mit bepótolnia!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

Először, amikor megnyitott az Allee, nagyon ódzkodtam tőle, hiszen Budapesten rengeteg pláza található, minek még egy? Miután rávettem magam, hogy talán mégis meg kellene nézni, nagy kétségekkel elindultam a felfedezésére. Amint beléptem, egy olyan világ tárult elém, amelyet eddig semelyik másik bevásárlóközpont nem tudott nyújtani. Tiszta, világos, megfelelő hőmérsékletű (nagy problémája ezeknek az üzletközpontoknak, hogy télen rendkívül meleg van, ám az Allee-ban megfelelő a hőfok mindig) és olyan boltokkal van tele, amik vonzzák az érdeklődőket. Szeretek ide járni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Számomra az Arena Plaza olyan, mint egy nagy közösségi tér. Nem mondanám tipikus Bevásárlóközpontnak, inkább sok üzlet tömörülésének. Nagyon szeretem benne, hogy hatalmas és átlátható, nem kell a kihelyezett térképeken fürkészni a boltokat, mindent könnyen és egyszerűen megtalálok. Többségében fiatalos divatüzletek találhatóak meg az Arena Plazaban, de természetesen az idősebb korosztály is talál magára való ruhát, parfümöt. Külön jó pont jár a Tescoért, amit belvárosban nem nagyon találunk máshol. Nálam egy erős négyest képvisel!

Hasznos ez a vélemény? Igen

WestEnd City Center

A WestEnd City Center a tipikus bevásárlóközpont megtestesítője. Rengeteg üzlet egymás hegyén-hátán, kesze-kusza utcák, kibogozhatatlan térkép. Ennek ellenére én mégis szeretek idejárni, igaz, több évembe telt, míg megtaláltam, mi merre van, mire teljesen kiigazodtam rajta, de egy külföldi, vagy egy vidéki számára ez nem megy egyszerűen. Központi helyen található, így sok fiatal, és a belvárosban dolgozók választják úgymond törzshelyüknek a WestEnd-et. Sok nagy márka található az üzletsorokon, így a pénztárcánknak is igen vastagnak kell lennie, ha nagy bevásárlást szeretnénk tartani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Campona Bevásárló és Szórakoztató Központ

Kiskoromban rengeteget jártam a Camponába. Állandóan a Tropicariumban lógtam, imádtam tapogatni a rájákat, meg felfedezni a tenger élővilágát. Akkor még nem számított, hogy rengeteg üzlet is található a központban, hiszen gyerekfejjel a vásárlás a felnőttek dolgának számított. Így pár év után, mikor visszatértem, valahogy már nem éreztem magam olyan jól, mint kisgyermekkoromban. Felnőttfejjel is a Tropicarium a legjobb szolgáltatás, amivel a Campona rendelkezik, Budafoki lakosok biztos sokkal több jót tudnának róla elmondani, azonban én, mint tipikus belvárosi csak ennyit tudtam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duna Plaza

A Duna Plazaba csak futólag voltam, nem volt sok időm nézelődni, ám talán az AsiaCenterhez tudnám hasonlítani. Természetesen rengeteg márkás holmit lehet vásárolni, mégsem kapott el a shopping vágy, valahogy nem szimpatikus maga a bevásárlóközpont. Az alagsorban található kis üzletek nagyon csalogatóak az alacsony áraikkal, ám én nem találtam magamra való holmit. A görög étteremben nagyon finomat lehet enni, természetesen van Mc'Donalds is, de ennél több jót sajnos nem tudok róla elmondani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely