Szép Györgyi

Szép Györgyi

25 értékelés

Zala Megyei Kórház

Legutóbb idén júliusban jártam dr. Lazányi-Bacsó Ildikó szemészeti rendelésén. (Sajnos, álláskeresőként.)
Nagyon lelkiismeretesen, alaposan végzi a munkáját. Emellett kedvesen bánik a beteggel, még a lelkét is "ápolja".
(Régebben sok negatív tapasztalatom volt az ellátással kapcsolatban. Pl. másodszor Budapesten operált szememre "nehezen írták fel a szükséges szemcseppet. Azt kaptam, ha ott operáltattam, írassam fel ott! Ha itt el tudták volna végezni a műtétet /bejártam Pécset, Pestet, Zalaegerszeget/, akkor nekem is könnyebb lett volna helyben "átesni" rajta. Az akadályoztatott vonat-közlekedés miatt nem kellett volna részben buszon zötykölődnöm, a testvérem nek cipelni két ember minden csomagját.)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Optiris Optika

Először, s utoljára jártam az üzletben.
Ajándékba kapott (számomra használhatatlan) nagyítómat vittem vissza pár órával a vásárlás után a boltba. Pénz nem jár vissza, keretet akkor adnak, ha szemüveget csináltatok, ill. pár selejtesnek tűnő darabra (egyik sem volt jó) lehetett volna levásárolni! Másik szemüvegem lencséi se fértek bele egyik keretbe se! Vagy szemüvegtokot vegyek! (Mondtam, hogy én a szememen tartom a szemüveget, nem tokban. Egy tokom már van, nincs rá szükségem.)
Közöltem, hogy akkor a testvérem levásárolja, ő is szemüveges, lencsét is hord. Erre megkérdezte, hogy biztos-e! (Csak tudom!)
Erre egy hónapos határidőt adott az eladó!! (?)
De mindez nem elég. Többször is szemvizsgálatot "erőltetett" számomra (két hete voltam orvosnál a kórházban), és közölte, hogy nem gondoltam arra, hogy öregkori szembetegségem (szerinte makuladegenerációm) van!!!?!
Nem, mert 43 éves vagyok! Rendszeresen járok orvoshoz kétszer operált szememmel, használom a műkönnyet, vigyázok a látásomra!
Ha egy 70 éves szemüveges ember megy be az üzletükbe, neki talán vakvezető botot ajánl?!
Egy negyvenes nőnek 30 éveseknek való árut ajánljon, mert attól még csinosabb-fiatalosabb lesz a vásárló! Egy vevő-vásárló soha nem lehet "elég öreg" egy jó kereskedő számára!
(Egyébként elmondtam és mutattam az eladónak, hogy munkához keresek nagyítót, ami a régi helyett kényelmesebben lenne használható. Kézírásokat vizsgálok nagyító alatt grafológus igazságügyi szakértőként.)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Betti Cukrászda

Keresztlányommal ültünk be egy süteményre.
A pincérnek nehezére esett a pénzváltás. Végig szinte mellettünk állt, mivel a 6 éves kislánnyal az akvárium-terrárium mellett foglaltunk helyet. Ugyan mi baja lett volna az állatoknak?!
A fizetendő összeget "kerekítette" a pincér, s közölte, hogy mennyi visszajárót hoz vissza, miután átadtam a 20 ezrest. Nem szóltam neki,, csak "érdekesen" ránéztem. Elfogadtam a visszajárót az utolsó fillérig. Majd én eldöntöm, hogy adok-e és mennyit!

Hasznos ez a vélemény? Igen

T-Mobile üzlet

Legtöbbször itt intézem a telefonnal, internettel kapcsolatos ügyeimet, mert udvarias a kiszolgálás, mindkét hölgy gyorsan, segítőkészen, türelmesen foglalkozik az ügyfelekkel, pedig naponta sok ember fordul hozzájuk folyamatosan.
Ebbe az üzletbe szívesen megyek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Antikvárium

A boltot egy udvarias, nagyon segítőkész hölgy vezeti, aki minden vásárlónak személyesen segít. A hiányzó könyveket gyors határidővel megrendeli a vásárlónak, sőt, telefonon értesíti, ha az áru megérkezik.
Segít ajánlani másik kiadványt, ha a keresett nem elérhető. Igazi jó kereskedő, aki foglalkozik a hozzá betérő emberrel. Olyan eladó, akihez gyakran és szívesen tér vissza bármely vásárló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kőrössy Mária ügyvéd

A legjobb ügyvéd! Nevét a megyében mindenki, de azon túl is sokan ismerik. Ezt annak köszönheti, hogy nagy tudású, magas színvonalon végzi munkáját. Éles eszű, jó humorú ember. Jó társalgó, kellemes útitárs. Olyan, akit tisztelni lehet és kell!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ

A bajba jutott embereken nem segítenek. Mintha nem is emberekkel foglalkoznának az ügyintézők. Nincs bennük emberség, részvét, segítőkészség. Nem tájékoztatnak kellőképpen. Ha az álláskereső a sorstársaitól vagy "saját magától" nem szerez információkat, semmiről nem tudna. A 3 hónapig tartó álláskeresési járadék folyósításával foglalkoznak csupán, ha a kötelező lejelentkezésen kívül is felkeresi kérdéseivel, problémáival, érdeklődésével őket a munkanélküli, finoman szólva "nem örülnek neki". Nagyon sok testileg-lelkileg meggyötört ember kerül a Munkaügyi Központba kilátástalan helyzete miatt, s nem azért, mert nem akarnak dolgozni, vagy "nem tetszett a régi munkahely"! Ezt észre kellene venni. Az ügyintézők munkahelye "sincs bebetonozva",, könnyen kerülhetnek ők is a "másik oldalra".

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Borovszky Márta fogorvos

Kitűnő szakember. Gyorsan dolgozik, nagyon jól tud injekciót beadni és húzni. Előtte mindent megtesz, hogy menthető legyen a fog.
A javasolt harapásemelő pedig nagyon hasznos találmány. Kár, hogy évtizedekig nem hallottam róla.
Kedves a betegekkel, segítőkész. Kollégái is elismerik tudását.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pörzse Valéria fodrász

Évekig jártam a városközponti fodrászatba, ahol dolgozott. Mindig kedves volt , foglalkozott a vendéggel, és jól dolgozott. Szerették mind a fiatal, mind az idősebb vendégek. Nők-férfiak egyaránt. Sajnos, nagyon kiesik az "útvonalamból", s mostanában ritkán járok fodrászhoz, de én csak ajánlani tudnám, nem értek egyet a "Vendég" véleményével.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kaviár Étterem

Szép és kellemes környezetben lehet étkezni. A menü finom, a kiszolgálás is jó. Szép időben a kerthelyiségben is el lehet fogyasztani az ebédet. Kisgyerekkel is bátran el lehet menni. (Az el nem fogyasztott ételt külön kérés nélkül is összecsomagolják, otthon fogyaszthatja tovább a vásárló.)
Az "egyszerű" ember is bátran betérhet ebbe a vendéglőbe - nem érzi kényelmetlenül magát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely