Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Franyo

Vélemények, értékelések (60)

Instant

Értékelés 2012. 11. 18. 09:07
Évekig ez volt a kedvenc alternatív szórakozó helyem, mert mindig is úgy éreztem, hogy az Instant több mint egy romkocsma. Mivel egy rendkívül nagy alapterületű helyről van szó, könnyen elveszik benne az ember, és a kialakítása is kicsit különbözik a többi hasonló helyétől. Óriási élményt tud nyújtani minden vendég számára maga a berendezés, amely olyan, mintha egy szürreális dzsungelben lenne az ember. Az árak nem annyira magasak, és mivel több szoba áll rendelkezésünkre, biztosan találunk magunknak helyet. Bár, jó néhányszor előfordult már, hogy hoppon maradtunk, mert nem indultunk el időben. Az élmény azonban minden esetben garantált, nem beszélve a különféle zenés megmozdulásokról.
  • elismerés
  • Cafe Frei

    Értékelés 2012. 11. 18. 09:12
    A Mammut egyik legelegánsabb kávézójáról van szó, ahol az árak talán nem a diákok zsebéhez igazodnak, de olykor-olykor megéri beruházni egy itt kapható kávécsodára, mivel minőség tekintetében elsőrangú. Még évekkel ezelőtt jártam itt először, és a kényelmes fotelok, a nyugodt hangulat teljesen a hely rabjává tett. Tökéletes azoknak, akik a sűrű mindennapok közepette szeretnének egy kicsit lenyugodni pár percre, és egy első osztályú kávé mellett elmélkedni a világ dolgairól. A leghatásosabb, ha ezt egy ablak melletti ülőhelyről tesszük, miközben a járókelőket bámuljuk. Egyre felkapottabb a Cafe Frei, így jó lesz vigyázni, nehogy elfogyjanak a szabad helyek, mielőtt megérkeznénk.
  • elismerés
  • Norbi Update Pékség

    Értékelés 2012. 11. 18. 09:17
    Azok számára, akik ezen termékeket részesítik előnyben, kiváló mazsolázgatást biztosít ez az üzlet. A Mammut sarkában, a Fény utcai piachoz közel helyezkedik el. A kiszolgálók rendkívül előzékenyek, és adott esetben még kötekedő kérdéseinkre is szívesen válaszolnak. Az árak ugyan talán kicsit magasabbak, mint egy átlagos pékségnél, de ugye, az egészség sokba kerül. A pékáruk mellett egyébként nem kevés specialitással is találkozhatunk (tejbegríz, tejberizs, italporok, készételek), így a választékra valóban nem lehet panaszunk. Az üzlet nem túl nagy, ezért a tolongás és sorban állás a gyakori tényezők közé tartoznak.
  • elismerés
  • Norbi Update Pékség

    Értékelés 2012. 11. 18. 09:21
    Mivel a munkahelyemtől csak egy köpésre van, amikor csak be akarok kapni valamit, akkor ide térek be. Több eladóval találkozhatunk attól függően, hogy mikor érkezünk a boltba, de egytől-egyig nagyon kedvesek, és ha esetleg először járunk az üzletben, ők azok, akik elnavigálnak minket a szénhidrátmentes ételek tengerében. Ha pedig az ember ezer forint felett vásárol, kap egy ingyen kávét vagy forró csokit. Én legelőször elfogadtam a felajánlást, de meg is bántam. Az automatából kifolyt kávénak egyrészt kórházszaga volt, másrészről pedig olyan íze, amit az ellenségemnek sem kívánnék. A kávét tehát inkább felejtsük el, ám a csokis croissant valóban világbajnok.
  • elismerés
  • McDonalds

    Értékelés 2012. 11. 18. 09:33
    A gyorséttermek közül ez a legelterjedtebb, nem véletlenül. A Moszkva téri McDonald’s leginkább a fiatalok gyűjtőhelye, így a hangzavar adott. Jó néhány általános iskola és gimnázium található a közelben, és mi is a barátaimmal suli helyett nem egyszer töltöttük el itt az időt matekóra helyett. Az árak az utóbbi években eléggé megugrottak, ezért manapság valószínűleg már nem ezt az opciót választanánk. Azonban, még mindig rengetegen térnek be egy szendvicsre vagy egy gyorsan elfogyasztható menüre, hiszen az idő pénz, és ebben a rohanó világban az ilyen éttermek nagyon is kapóra jönnek. A kialakítás modern, sok hely van, az emeleten pedig még tévét is nézhetünk. Persze, központi adással.
  • elismerés
  • Burger King

    Értékelés 2012. 11. 18. 09:42
    Én személy szerint már nem vagyok híve az ilyen típusú ételeknek, de egy hosszú kávé erejéig mindig betérek ide, ha időm engedi. A folyamatos akciókkal azonban egyre több vendége képes generálni magának a gyorsétterem, ezért nem is nagyon aggódom miatta. Annyi viszont biztos, hogy a Burger Kingben kapható sima hamburgerben található hús sokkal finomabb, mint a konkurenciánál kapható. Sokáig csak azért választottam ezt a fajta éttermet, mert a húsok egyszerűen verhetetlenek voltak. A sültkrumpli terén ugyan lenne hova fejlődni, de már ebben is a fejlődés útjára léptek. Világbajnok továbbá még a csokis muffin, amelynek közepén található pudingos jellegű töltelék valóban minden pénzt megér.
  • elismerés
  • Norbi Update Pékség

    Értékelés 2012. 11. 18. 17:38
    Ki ne akarna néhány plusz kilótól megszabadulni? A Norbi Update üzletben elvben olyan ételek vannak a polcokon, amelyek csökkentett szénhidráttartalommal bírnak, így a fogyni vágyóknak igazi kánaán ez a bolt. Tapasztalatom szerint, az itt kapható ételek valóban képesek csökkenteni az éhségérzetet, ám abban már nem vagyok biztos, hogy nem is hízik tőlük az ember, ha például mindennapi itt veszi meg a reggelijét vagy az ebédjét. A pékáruk mellett rengeteg más étellel is rendelkezik az üzlet. A készételek mellett különféle speciális ropogtatni valók, tejes alapú étkek is felsorakoznak, ám az árak magasabbak az átlagnál.
  • elismerés
  • Dzsungel Étterem

    Értékelés 2012. 11. 18. 17:45
    Tény, hogy a Dzsungel egy rendkívül exkluzív hely, és roppant ízlésesen van berendezve, ám az árak önmagukért beszélnek. Ha csak iszogatni szeretnénk a barátainkkal egy jót, és azt szeretnénk, hogy buszjegyre is maradjon a nap végén, akkor nem ajánlom ezt a helyet, mivel az árak elég borsosak. Egy kifejezetten hangulatos báros rész gondoskodik az italozók igényeiről (amely egyben a karaoke helyszíne is), ám az éttermi részen is megtalálhatjuk a számításunkat, amennyiben ebédelni vagy vacsorázni szeretnénk egy kiadósat. A koktélok és alkoholos különlegességek terén első osztályú a hely, és mivel a Jókai utcában van, ezért a megközelítése sem okozhat különösebb gondot. Egyszer mindenképpen érdemes ellátogatni ide.
  • elismerés
  • Morrison's 2

    Értékelés 2012. 11. 18. 17:50
    Nincsenek jó emlékeim ezzel a hellyel kapcsolatban, és leginkább azért, mert ama bizonyos tömeg hamar ki tudja készíteni az embert. Leginkább a fiatalok gyűjtőhelyévé vált ez a szórakozóhely, amely nem is csoda. Én anno csakis a retro részleg miatt voltam hajlandó beadni a derekam és elviselni a hering atmoszférát, de manapság már nem éri meg számomra ez a fajta tolongás. Az viszont örök emlék marad, amikor mi is elvegyültünk ama bizonyos jelentkezők között, akik a ciki kategóriáját kibővítve gondolták úgy, hogy karaoke-zni kéne egy jót. Jó hang nélkül óriási buli, ahogyan a többiekkel való együtt kornyikálás is. Jó néhányszor összefutottunk jó fej (és kevésbé jó fej) külföldiekkel is, így egy valóban nemzetközi mezőny képes összegyűlni a helyen.
  • elismerés
  • Café Promenád Bisztró

    Értékelés 2012. 11. 18. 17:57
    Gimis éveim jó részét töltöttem ezen a helyen, leginkább a koktélok miatt. Rengeteg fajtát itt kóstoltam meg először, persze, eme élmény érdekében jócskán a zsebembe kellett nyúlnom, de hát, fiatalság, bolondság. Számtalanszor vettünk részt (persze csak nézőként) karaoke esteken, de a helynek anno volt egy olyan bizalmi hangulata, amit manapság már egyébként hiányolok a Promenádból. Régebben kicsit családiasabb volt minden. Ezzel együtt viszont inkább egy A (vagy B) kategóriás helyről van szó, ahol már a kávé is az átlagnál többe kerül (és nem is egy speciális Irish Coffee-ra gondoltam). A Mammut nyüzsgő világában azért egy kis lélegzetvételnyi pihenést képes nyújtani a hely, ami azért elég nagy pozitívum.
  • elismerés