Kriszta Palkovics

10013731_10201706781531791_1147476451_t.jpg

6 értékelés

Wellness Hotel Kakadu

Nagyon kellemes, tiszta és rendezett a hotel. A svédasztalos reggelivel teljesen meg voltunk elégedve, a menüvacsora, sajnos nem volt a várakozásnak megfelelő. Kicsik voltak az adagok, elég egyhangú volt a választék. Elhelyezkedése a szállodának jó, a strand közel van, a központig egy kisebb séta azért kell.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diási Játékstrand

Az egyik legjobb strand, ahol jártunk. Idén már harmadszorra mentünk vissza, annyira jól éreztük magunkat. Sok étterem és kiszolgáló hely van a strandon, a mosdók tiszták és felszereltek. A gyerekeknek kialakított játszótér és partszakasz kitűnő. Vannak árnyékos és napos helyek egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tóth Vendéglő

Eddigi legjobb élményünk ebben a vendéglőben volt. Udvariasak, kedvesek a felszolgálók, a tulajdonos nagyon figyelmes. Nagyon jó, hogy nem csak készpénzt, hanem utalványokat is és SZÉP kártyát egyaránt elfogadnak. Az ételek mennyisége és minősége kiváló.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház

Nem szeretem ugyan, ha nem ér le a lábam a vízben, mert úszni nem tudok, de a víz nagyon kellemes volt. Az ott dolgozók kedvesek, szolgálatkészek. Hévíz és környéke gyönyörű, a levegő nagyon tiszta. A város annyira tetszik, hogy már másodszorra mentünk vissza kirándulás formájában.

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Kisebb Tesco, mint a nagyobb városokban levők, de minden megtalálható itt, ami csak kell a hétköznapokban. Frissek az áruk, a polcok általában fel vannak töltve. Az árak kedvezőek, a hétvégi akciók pedig nagyon tetszetősek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Borcsa Étterem és Pizzéria

Kellemes, hangulatos étterem. Figyelmes, gyors kiszolgálás. Ízletes, friss ételek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely