Tóth Zsu

Tóth Zsu

4 értékelés

Danubius Health Spa Resort Bük****

Nagyon jó ötlet az all inclusive ellátás! Az ételek többsége nagyon finom volt, a szobákra és fürdő részlegre ráférne egy kis csinosítás. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb is ellátogatunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bodrogi Kúria Wellness Hotel****

A legjobb szálloda ahol valaha is voltam, ez a szálloda az abszolút kedvenc. Az ételek is nagyon finomak, isteni az amerikai palacsinta a reggelinél. A wellness részleg és a szobák is nagyon ízlésesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bencsik Ákos fogorvos - Aldent 96 Bt.

Én nagyon bírom, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó fogorvos. Végre egy fogorvos, akinél nem félek. Csak pozitív véleményt tudok írni róla, szerintem másoknak is ez a véleményük, más is ezt fogja írni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Grill & Cocktail Étterem

Október 23.-án jártunk itt, itt ebédeltünk. Az étel egész finom volt, egyikünk pörköltet evett galuskával, de az nagyon kicsi adag volt, a gordon blue-hoz képest. A főétel elfogyasztása után sokat kellett várni mire leszedték az asztalt. Visszakértük az étlapot, hogy válasszunk desszertet, de a pincér megfeledkezett rólunk. Fél óra elteltével már csak a számlát kértük és ettünk máshol desszertet. Összességében rengeteget kellett várni mindenre, nagyon nem tetszett, többet nem megyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely