karsaied

karsaied

7 értékelés

Thököly Étterem

Egy szombat estét töltöttünk az étteremben, osztálytalálkozó keretében. Bevallom, magamtól soha nem ültem volna be erre a helyre.

Személyzet: 22 fővel érkeztünk, erre a létszámra kaptunk 2 pincért, így sajnos a kiszolgálás kissé nehézkes volt. Belátom, nem volt könnyű velünk, mert sokan voltunk, de azért lehetett volna sokkal kedvesebb a személyzet. Élő cigányzene valóban volt, diszkréten, mégis hangulatosan játszottak, ez tényleg jó ötlet.

Étel: Jó nagy adagokat adnak, és az étel is igen ízletes. Az 1 személyes leves 800 Ft-ba kerül, kis fazékban hozzák ki az asztalhoz, de mi 3an is jóllaktunk belőle. A főétel is igen kiadós volt, így én meg sem tudtam enni.

Az étterem: Kissé ódivatú, mégis folyamatosan szinte teljesen tele volt a hely. Sok az 50+-os vendég, de néhány fiatal is betéved.

Összességében a hely kicsit retro, a kiszolgálás lehetne barátságosabb, de az étel bőséges és finom. Ár-érték arányban úgy érzem, hogy jól jártam, mint vendég.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Astoria Dental

Ismerős által akadtam erre a fogászatra. A rendelő a fogorvos lakásából van leválasztva a Semmelweis utca egy belvárosi épületében, de teljesen elszeparáltan, így ezt a betegek nem is érzik a bejárati ajtón belülre lépve. Viszonylag sok a beteg, néha kissé nehéz időpontot kapni, de a doktornő mindig megoldja, hogy legyen hely, főleg a sürgős esetekben.
Ilyen bánásmódot máshol nem tapasztaltam, kedves, mindent elmond a vizsgálat és a kezelés közben, hogy mi is fog történni, vagy éppen, hogy mit miért csinál. Még tükröt is tart a páciens elé, és megmutatja, hogy mit is láthatunk, hol mi a baj, és mire kell jobban odafigyelni a jövőben.
Mivel magán fogorvos, így természetesen nem olcsó, egy tömés olyan 15.000 Ft körül van, de természetesen garanciával. Nekem valamiért nem hatott az érzéstelenítő, ezért kaptam 3.000 Ft kedvezményt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pata Negra

Az étterem sajnos nem nyerte el igazán a tetszésemet. Életemben először próbáltam a tapast, és sajnos a személyzet nem volt segítőkész. Tanácstalanul ültem az étlap előtt, és nem szánt meg senki. Végül csak sikerült választanom, de az ételek azon kívül, hogy különlegesek, nem hagytak mély nyomot bennem. Nem mondanám, hogy finom volt. Ár-érték arány: szerintem drága hely, és nem ad annyit étel élményben, hogy kompenzálja a borsos árat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sonkaarcok

Nagyon hangulatos hely. Az asztalfoglalás elengedhetetlen, mert mikor mi voltunk, 19.00 után már nem kaptak helyet az utcáról betérők. Alapvetően drága hely, de szerintem megéri. Rengeteg spanyol sonka különlegességet lehet kóstolni. Egyszer érdemes kipróbálni. Ja, és a mosdót ajánlom mindenkinfigyelmébe, külön élmény :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Hut Arena Plaza

Finom a pizza és minden más is, viszont egy átlagos pizzériához képest drága. Sokszor szinte sorbanállás van az asztalokért. A személyzet: sajnos nem túl barátságos, és kissé lassú. Sokszor 20percet is kell várni, hogy valaki végre a vendég környékére nézzen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Olasz Tészták Háza

Nagyon helyes étterem. Az ételek: nagyon finomak, eddig bármit ettem itt, elégedett voltam. Nem csak, hogy finom, hanem kiadós is.
A személyzet: kedves és nagyon segítőkész. Egyetlen baj van csak, mikor hűvösebbre fordul az idő, a nagy belmagasság miatt kicsit hűvös bent ücsörögni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ristorante I Due Fratelli - Olasz Étterem

A legkedvesebb olasz éttermem Budapesten. Az étel: mennyei. Itt tényleg olyan a pizza, mint az olaszoknál. Az árak: teljesen elfogadhatóak, átlagosnak mondanám. A személyzet: kedvesek, segítőkészek. A hely: nagyon barátságos, és hihetetlenül hangulatos. A mosdó pedig egyenesen szenzációs, mint egy óriási ruhásszekrény. Tényleg pici a hely, így ha többen vannak, akkor elég zsúfoltnak tűnik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely