Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

BAMBUSZ

Vélemények, értékelések (60)

Müller Corvin

Értékelés 2012. 11. 13. 15:28
Más mint a Dm vagy Rossmann. Itt különösebb jeges követő tekintetek nélkül végig lehet pásztázni és "kóstolgatni" a luxusmárkák kozmetikumait, rengeteg parfümöt, testvajat, permetet, ha bírjuk fejfájás nélkül. Számos Budapesten kevésbé ismert márka közül lehet válogatni, többek között itt van a Müller saját termékcsaládja és sok természetes alapanyagú kozmetikum is. Az alsó szint papír-írószer és játékbolt is egyben, de itt vannak a klasszikus drogériás termékek. Amúgy háztartási csomagolópapírt kerestem, de az eladók szerint nekem felesleges olyant vásárolnom, mert ők ingyen becsomagolnak mindent és kicsit szebb papírt is kapok. Mire elmagyaráztam, hogy nekem más célom van azzal a papírral, kiderült, hogy azt az egyet itt nem árulnak....számukra is meglepő módon.
  • elismerés
  • Alexandra Könyvesház

    Értékelés 2012. 11. 14. 09:40
    Hihetetlen, de itt, ekkora helyen is van olyan könyv, ami nincs. A művészeti albumot, ami a honlapukon fent van, a helyi erő igénybevételével sem sikerült előkeríteni, igaz, annyi itt a könyv, hogy lehet egyszerűen ott lapult egy másik mögött. Ha az nem volt meg, vettem egy üveg habzó bort így reggel 10-kor, első vásárlóként. Próbáltam szakértői véleményt kicsikarni a borosztályon dolgozó eladó fiúból, kicsit próbálkozott, aztán bevallotta, hogy fogalma sincs, nem ért hozzá. Nem csoda,végülis ez egy könyvesbolt. A pénztárnál aztán rosszul titkolva csóválták a fejüket. Próbáltam kicsinek tűnni…
  • elismerés
  • Múzeum Antikvárium

    Értékelés 2012. 11. 15. 10:08
    Figyelnek arra, hogy melyek azok a könyvek, amikre az egyetemistáknak vagy leendő egyetemistáknak szükségük van a tanagyaghoz, felvételihez. Ezeket akárcsak a könyvtárban hamar elkapkodják, időben kell beszerezni. Nem egyszerűen csak használt könyvek vannak, hanem ritka kiadványok is, találtam itt jó fordításban nehezen beszerezhető filozófiai kiadványt, de igazi antik darabok is akadnak, ahhoz már nem árt a szakértelem. Az eladók rendkívül kedvesek, és nem csak segítőkészek, hanem valóban tudnak is segíteni, ismerik a bolt összes könyvét, azok körülményeit, megkockáztatom, még tartalmukat is.
  • elismerés
  • Lukács Gyógyfürdő és Uszoda

    Értékelés 2012. 11. 15. 13:25
    Jó hogy felújítják, mert az omladozó, lyukas falak, kopott korlátok sokat rontottak a színvonalán. Az egyik legkedvesebb fürdő amúgy: sok kis zúg őrzi még a törökfürdők tipikus hangulatát: színes csempék, márványlapok, misztikus félárnyék a sok apró termálmedencékben. A tetőn nemrég hatalmas napozóterelt alakítottak ki, kellemes, de macera is, messze van innen a víz. Bent jók a szaunák, gőzkabinok, de a kinti gőz életveszélyes: kétszer mertem próbálkozni, de már az ajtó kinyitásakor kiáramló tűzforró gőz elsőfokú égési sérülést tud okozni. Előre érdemes készülni egy hátraszaltóra.
  • elismerés
  • Kolosy Téri Sütöde

    Értékelés 2012. 11. 15. 14:21
    Általában a minőség bánja a nagy mennyiséget. Itt töménytelen mennyiségű termék van, Pékség ez, de cukrászda is, töménytelen mennyiségű termék van itt. Választani nem is könnyű, ezt még megnehezíti az általában kígyózó sor, ami eltakarja a pultot és polcokat, eladókkal, árakkal mindenestül. A pékség illata leng az egész téren, aki nem tudja hol van, bosszankodhat, mert a sarok mögé bújt sütődét nehéz elsőre kiszúrni. Finom a pogácsájuk, persze érdemesebb a közeli Daubnerig felgyalogolni, de hát nem mindenki bírja a hegyet, szóval itt is fogy. Az édeseket nem szeretem itt, klasszikus cukros piskóták.
  • elismerés
  • Lehel Csarnok

    Értékelés 2012. 11. 16. 09:04
    Szeretem ezt a piacot, hibáival együtt is. A hagyományos gyümölcs-zöldség kínálaton túl sok sajtféle,és sajtkülönlegesség van, bioételek is, házi tejtermékek,és arab fűszeres.Középen körben vannak az őstermelők (sokuk hitelességében lehet kételkedni, de van igazi fejkendős néni, aki csak szőlőt és kaprot árul, ő szerintem igazán ős),akik nagyjából 1,5-2szeres áron adják termékeiket. Van külön friss fűszereket kínáló árus, és legalább három aszalt magoktól roskadó pult is. Ami nagy fekete pont az a kiszolgálás: kedvetlenek,álmosak, nem köszöntnek, nem köszönnek el,és ha nem figyelsz eléggé biztos rádobnak pár száz forintot a vásárlás végösszegére.
  • elismerés
  • Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

    Értékelés 2012. 11. 17. 10:21
    Annak ellenére, hogy hatalmas, és főleg tágas, könyvekkel és emberekkel zsúfolt terei vannak, lehet találni csendes zugokat, ahol otthonos, olvasásra sarkalló fotel, vagy beszögellésben megbúvó magányos szék vár. Úgy emlékszem a művészettörténeti részlegen találtam ezeket a rejtett helyeket, no nem azon a művészettörténeti részlegen, ahol üvegvitrinekben tárolják a gyönyörű könyveket,és pisszenni sem szabad, hanem a másikban, mert kettő is van. Nemrég modernizáltak mindent, "gépek"adják ki és veszik vissza a könyveket, általában sikeresen. A késedelmi díjat egyelőre még a mogorva néninek kell fizetni, és a ruhatárban sincs még automatizált fogas, bármi legyen is az.
  • elismerés
  • Mezcal Étterem

    Értékelés 2012. 11. 17. 11:00
    Kicsit régebben voltam itt, de nagyon jól főznek, így képzelem az igazi mexikói ételeket, ha már nem jutottam el még Mexikóba. Egy paradicsomos babpüré leves ízére élesen emlékszem. Nyáron hangulatos a sétálóutcás felújított Tompa utcára nyíló teraszrész, télen marad viszont a pincehelység. A berendezés kőfalai, a súlyos dísztárgyak a falon és a tágas kihasználatlan tér elég rideg hangulatot teremt, főleg ha olyan órában érkezünk, amikor kevés a vendég. Ilyenkor mindenek előtt inni kell néhány mezcalt, hogy komfortosan hátradőlhessünk és elkezdődhessen az este.
  • elismerés
  • Laci! Pecsenye

    Értékelés 2012. 11. 19. 21:08
    Kiváló konyha, leginkább újragondolt magyaros ételek és nemzetközi specialitások. Alapvetően kis adagok, különlegességek és csemegék, de mindenképp nagy élmény. Amiben igazán jók,azok a húsok, és ismét elindult az ebédmenü, ami a város egyik csúcsa!
  • elismerés
  • Kobuci Kert

    Értékelés 2012. 11. 19. 21:19
    Óbuda romkocsmája, pontosabban sokkal több annál - megéri kirándulni egyet, akár a belvárosból, akár a város másik végéről. Izgalmas beülős, tücsökciripelős, Duna-illatú nyárestékre, munka után, persze leginkább biciklivel. Esténként koncertek a dallamos rock, az alternatív és világzene műfajában (a Kiscsillagra gyorsan fogynak a jegyek). Vagány szendvicsek, speciális koktélok, jéghideg fröccsök, kastélyudvar, fák, törzsközönség, vidámság, Óbuda.
  • elismerés