zsofka

zsofka

20 értékelés

CBA Príma

A választék jó, sokféle termék megtalálható, azonban a frissességgel és kiszolgálással rendszeresen problémám van. A meleg étel részen pl rendszeresen van poshadt szagú rizs, többször adtam már vissza általuk frissnek titulált halat, mert olyan büdös volt, mintha hetek óta ott lett volna, valamint salátából is vettem már romlottat, nem egyszer. A kiszolgálók közül többen jóformán odavágják az emberhez az árut, bármennyire is udvarias vagy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rákóczi téri Vásárcsarnok

Hétköznap nincs túl sok árus, viszont egy- két eladónak nagyon könnyen törzsvásárlójává válhatunk. Kiemelném azt a boltot, ahol tésztákat,mirelitet, fűszereket, illetve tojást lehet kapni (majdnem középen van), mert nagyon kedves a kiszolgálás és pl a tojások nagyok, frissek és jó áron vásárolhatók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hang és Tűz Kft.

A Hang és Tűz Kft- vel csináltattam hangcsillapítást a lakásomba. A szomszédból meglehetősen furcsa hangok szűrődtek át éjjelente, őszintén szólva én szégyelltem magam, amikor a szomszédaimmal találkoztam. Amióta megcsinálták a falamat, végre tényleg nyugodtan tudok aludni. A cég ügyfélkezelése nagyon profi, mindenről pontosan tájékoztatnak, és ami nagyon tetszett, hogy nem csak dobálóztak a szakszavakkal, hanem demonstrálni is tudták a változást még a döntésem előtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

ELTE Botanikus kertje (Füvészkert)

Egy gyönyörű sziget a VIII. kerületben. Aki teheti, látogassa meg, különösen a tematikus napokat ajánlom, pl. Sakura ünnep, amikor a cseresznyefa virágzáshoz kapcsolódóan japán kulturális bemutatókkal kedveskednek a látogatóknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank

Személy szerint nem értek egyet az előttem szólóval, kofalviddal, ugyanis én prémium számlás ügyfélként (ergo külön ügyintéző,várakozás nélkül) vártam múltkor majdnem 30 percet, majd miután a 4. ügyintézőhöz küldtek, akkor már több mint 55 percnél tartottam egy sima tranzakciónál.... Ráadásul a 4 ügyintézőből egy volt, aki emberi hangon beszélt hozzám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Corvin Gyógyszertár

Én is ugyanilyen tapasztalatokról tudok beszámolni, mint Nelli. Még akkor is nagyon lassúak, amikor mind a 3 pénztár működik, ami egyébként elég ritka. Valamit a segítőkészséggel is probléma van, mert többször kértem már tanácsot, de a "nem tudom", "hááát" nem igazán szaktanács.... Egy gyógyszertárban pedig elvárható lenne. Egyetlen előnye a hétvégi nyitvatartási idő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Chloé New Yorkban

Nagyon szép, igényes, modern design- eldugott, mégis a városközpontban van, ami pozitívum. Az ételkínálat változatos, az árak elfogadhatóak, még az italoké is. Négyféle ételt kóstoltunk, ebből 3 kifogástalan volt, azonban a Cézár salátának köze nem volt ahhoz, ami valójában, ugyanis sima fejessaláta, hagyma, paprika, uborka, paradicsom volt, egy joghurtos zöldfűszeres öntettel és állott, ehetetlen pirítóssal. Se római saláta, se cézár öntet, se parmezán, se cruton. Pedig nem bonyolult az összetevők listája... Ezen javítani kellene, egyébként jó hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Intenzo Kávéház & Étterem

Nagyon jó kávéjuk van, nem túl erős. A kerthelyiség zseniális, csak lehetnének egymástól kicsit távolabb az asztalok. Lehet, hogy unalmas az étlap, de aki nem minden héten eszik ott, annak nem gond szerintem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stex Ház

Kellemes hely, érdemes beülni bármilyen alkalomból. Az külön pozitívum, hogy lehet szódát kérni, amit más vendéglátóhelyeken nem annyira szeretnek. Gyors a kiszolgálás is és pincérek értik a dolgukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkádia Hangszerbolt

Kedves, rugalmas, kereskedők, látszik, hogy értenek a hangszerekhez. Az áraik is teljesen elfogadhatóak. Nagyon jó, hogy hangszerszerelő is van a boltban, így azonnal be tudják állítani a megvásárolt hangszert, vagy probléma estén tudnak azonnal segíteni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely