Bicskei Csilla

Bicskei Csilla

4 értékelés

Mauro Ristorante Pizzeria Gelateria

Tavaly Zamárdiban nyaraltunk, pontosan az étteremmel szemközt volt a szállásunk. Már az első nap ki kellett próbálnunk, mert annyira vonzza az embereket, a pizzéria kinézete, az olaszok ahogy pezsegnek és az eszméletlen pazar ételek terjengő illata. Nem is csalódtunk az 5 nap alatt többször is visszatértünk, egy alkalommal ebéd után még elvittek minket egy kis városnézésre is a 3 kerekű csodajárgánnyal! Csillagos 5-ös! Imádom őket! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mezőkövesdi Zsóry Gyógy-és Strandfürdő

Minden nyáron legalább 2-3-szor megpróbálunk eljutni a családdal ide, a belépő ára elég borsos, de ha azt nézzük akkor egy csomó medence áll rendelkezésre, minden korosztálynak, az egészen piciktől a nyugdíjasokig, minden igényt kielégít.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bükkszékfürdő

Az átalakítás előtt nem jártam itt, de sokan mondták, hogy nem volt valami nagy szám. Viszont most nagyon szép, minden korosztály igényeit kielégítő strandot próbálhattam ki. Plusz pont a menüs rendszernek, így a hagyományos "strand kajákon" kívül tudtunk más főtt ételt is enni. Gyerekkel voltunk,a csúzdák maximálisan ki lettek használva!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ungi Erika és Társa Bt.

Sajnos utazni még nem volt lehetőségünk az irodán keresztül, viszont nem egy alkalommal vásároltunk itt meg koncert, fesztivál jegyeket és bérleteket. Ungi Erika egy roppant kedves és segítőkész hölgy csak ajánlani tudom ezt az irodát mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely