Vajas Klaudia

1382087_557337241005908_60379924_n.jpg

6 értékelés

Hotel Happy

Kedves, figyelmes, rugalmas és segítőkész személyzet. Tágas, tiszta apartmanok. Könnyű megközelíthetőség. Ár-érték arány megfelelő. Finom, bőséges reggeli. Csoportok számára is ideális. Csak ajánlani tudom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

Gyönyörű szálloda. Szerencsém volt már hatszor megszállni náluk, de tervezem még hogy visszatérek. Magas színvonalú étterem és kiszolgálás. Kedves, előzékeny személyzet. Szép, tiszta szobák. Csodálatos csendes környezet. Pazarul kialakított wellness részleg. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Guru Mammut

A MAMMUT Bevásárlóközpontban található Guru étteremben már többször jártam. Nagyon finomak a palacsinták, bőséges adagot adnak. Hangulatosan van kialakítva a hely és nagyon kedves a személyzet is. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Okay Italia Étterem és Pizzéria

Sosem jártam még Olaszországban, de az étterem finom pizzája után már van valamiféle sejtésem, hogy milyen is lehet egy igazi olasz pizza. Nagyon finom volt minden, a kiszolgálás is első osztályú volt. Remélem hamarosan újra betérhetek ide. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy igazán jó pizzát enni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Factory

Imádom ezt a helyet! Ha a Nyugatinál találkozom a barátaimmal más kávézó szóba sem jöhet. Nagyon hangulatos, szépen kialakított, igazi "beülős" hely. Nagyon finomak a forrócsokik. Ajánlom mindenkinek ezt a helyet. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Récsei Center

Aranyos, kicsi bevásárlóközpont, viszont ami kell az javarészt megtalálható benne. Posta, dm, Jysk, virágbolt, CBA. Sok mindent el lehet intézni itt és csak ebédidőben zsúfolt. A CBA kifőzdéje is szuper. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely