Orosz Patrícia

1391965_654141017974024_1926451010864936422_n.jpg

3 értékelés

CIB bank

Nagyon kedvesek és segítőkészek. Nagyobb utazást tervezek, és pénzt kivenni mentem csak a bankba, és nem elkezdték rámzúditani az összes szolgáltatásukról szóló betanúlt szöveget, hanem konkrétan érdekelte őket a közeljövőbeni terveim és ahhoz adtak tájékoztatást. Sőt, másnap a hölgy akivel beszéltem fel is hívott telefonon mert egy dolgot elfelejtett velem közölni ami másnap jutott eszébe. Általában is gyorsak, és kedvesek, a biztosnági őr is segít egyből ha a betévedők nemtudják melyik nyomógombot kell megnyomni ügyeik intézéséhez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqua Szépségszalon

Ide járok Furka Zitához aki műkörmös és a legszebb, legextrémebb körmöket csinálja amiket csak láttam idáig! 4 hétig teljes éppségben fennt maradnak, nem esnek le nem törnek be. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Credit Car Csepel Kft.

Tavaly télen vettem tőlük autót, nagyon kedvesek segítőkészek voltak akkor is és most is. Azóta kellett szerelni az autómon (apróságot) ingyen megoldották, bármi kérdésem volt azóta is az autóval kapcsolatban mindig el tudtam érni őket telefonon és készségesen segítettek. Én azóta is oda járok műszakiiztatni, szerelni, gumi cserére és eddig mindig elégedetten jöttem el, csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely