Móricz Tünde

420166_418639318171168_333521831_n.jpg

7 értékelés

Seholsziget Élménypark

Lánykáim 5 és 8 évesek, csodás napot töltöttünk el a parkban. Kellemes környezet, szép igényes kialakítás. Barátságos személyzet. Csend és nyugalom. Elfogadható árak. Nagyon tetszett nekik a lovaglási lehetőség, a kézműveskedés és minden ami ott volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mini Polisz

Az alapötlet hihetetlen jó, hogy a gyerek megismerkedjen a környezetével, a felnőttek világával. Gyermeknek csodás élmény volt, nekünk felnőtteknek, kihívás volt túlélni, a leginkább a zsúfoltság miatt. Az árak nem kifejezetten elfogadhatóak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Állami Operaház

A tavalyi évben volt szerencsénk két előadást megtekinteni. A Diótörő és a Hófehérke c. balett csodálatos és maradandó emlék az egész család számára, különösen az 5 és 8 éves lányaimnak. Gyönyörű környezetben., gyönyörű zene és gyönyörű tánc.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Operettszínház

Musical mesék, csodás élmény minden gyereknek ez az interaktív előadás. Az első szájtáti után amit az épület szépsége okoz, a színészek kedvessége hozza elő, akik hatalmas átéléssel, jókedvvel, kedvességgel vonják be a gyerekeket az előadásba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Komáromi Gyógyfürdő

15 éve minden nyáron a fix úti cél a fürdő. Csodás nyugodt, tiszta. Az árak elfogadhatóak. A fejlődés évről évre látszik az utóbbi időbe. A gyerekmedence, az élmény csúszdák, a pezsgők és bugyborékolók és úgy az egész szuper.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Albertirsai Fürdő

Értékelhetetlen. :( 1 db jéghideg úszó medence, 1 db tűz forró áztató medence, 1 db jéghideg pancsoló. Hát hol itt az értelem kérem? Kisgyermekeseknek nagyon nem ajánlott, vagy megfőzni, vagy megfagyasztani lehet a gyereket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cservenák Méteráru Rövidáru Lakástextil Kis és Nagykereskedés

Hatalmas választék (itt szinte minden van, még az is ami nem létezik) , udvarias kiszolgálás. Világvégi elérés és lehetetlen nyitva tartás. :( Továbbra is vásárló leszek. Jó lenne egy webáruház!!!!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely