Smidróczki Zoltánné

10247331_383186775157663_7913758823636819275_t.jpg

8 értékelés

TESCO Hipermarket

jó kis bolt nagyon jó árak vannak.Csak az a baj,hogy az embereknek nincs pénze méregdrága holmikra amik ugyanolyan jó mint a drága.Szeretnék én is a TESCOban dolgozni mint mások csak nem jön össze na.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Man Ilona gyermek háziorvos

nagyon jó orvos sokmindent megtutunk tőle amit más nem mondana meg.a gyerekeimet is Dr. Man Ilona ápolja mint gyerekorvos.szeretjük,mert mindent megtesz annak érdekében,hogy meggyógyuljanak a gyerekek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

nagyon jó kis bolt mindíg olcso minden nagyon sok áru jó minöségben kapható ami egy háztartásban kell minden megtalálható.
szeretek idejárni mert az eladók mindig segítenek nekem ha véletlenül nem találok meg valamit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szerzõ Gyula fogorvos, Püspökladány

Biztos nagyon jó fogorvos csak kár hogy nem szeret ajtót nyitni azoknak a betegeknek akik mondjuk hétvégén akarnak hozzá menni a fogászatra mert a doktorúr nem szeret ajtót nyitni,pedig sürgösen ki kellett volna a fogamat húzni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rokka Textilipari és Kereskedelmi Kft.

nagyon jó kis bolt minden van benne ami egy háztartási varrúgéphez szükséges én minden egyes alkalommal oda megyek mert szeretem a kiszolgálüt is mert midíg segít ha valami nem passzol ahoz az anyaghoz amit választottam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Remény Gyógyszertár

nagyon jó ez a patika mi törzsvendégnek számítunk ott mert mindíg odajárunk gyógyszert váltani mert az a legolcsóbb patika a városban.ha valamilyen gyógyszer nincs meg akkor készségesen megrendeli a kiszolgáló és már délután lehet is értemenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (IMKI- FOOD Kft.)

jó a bolt sok olyan dolog van a boltban ami még nincsen kirakva de már mondják hogy meg ne vegyem már azt a bizonyos terméket mert holnap akciós lesz és majd inkább holnap vegyem meg azt.szeretem ezt a boltot mert közel van és jó a kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Melody Restaurant

nagyon jól főznek az étteremben nagyon jó a kiszolgálás és nem csak azért mert közel van hanem jó a kaja is amit készítenek ott.minden nagyon finom csak az árral vannak egy kicsit elszállva,mert a koronába olcsóbb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely