Bancsi-Cserepes Fruzsina

10415598_885688371446732_5981952124871149057_s.jpg

4 értékelés

Fórum Debrecen Bevásárlóközpont

Nangyon modern és tiszta épület, remek ételudvarral és sokféle üzlettel. Vannak exkluzívabb üzletek és elérhető árt kínáló üzletláncok boltjai is megtalálhatóak. Kedvencem a kétszintes C&A. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King

Az egyik kedvenc gyorséttermem Debrecenben. Nagyon kedvesek, gyorsak, az étel minősége kiváló, itt tényleg hófehér a csirkehús. Rendkívül jó akcióik vannak, az egyszeri ingyenes üdítő újratöltés verhetetlen. Továbbá változatos az étel és az italkínálat is. Az ételudvar az ő részükön mindig nagyon tiszta. Nem is tudok róluk semmi negatívat mondani, csak így tovább! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház

Igazi nyugati hangulatú, szőnyeggel borított kis oázis a régimódi könyvkedvelőknek, akik még nem vesztek el az itnernet és a tv nézés világában. Nagyon tiszta, rendezett, az alkalmazottak segítőkészek, de nem járnak a nyakadra, nézelődhetsz akár órákig is. Általában nagyon jó a feltöltöttsége, nem mindenre az a válaszuk, hogy az csak Pesten van. Való igaz az ő könyveikért néha mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, de az ár-érték arány abszolut reális. A nyári könyvvásár az akciókkal fantasztikus, de máskor is vannak jó kedvezményeik, hogy azok is tudjanak kultúrát ajándékozni, akiknek nincs túl sok pénzük. Mindent összevetve a kedvenc könyvesboltom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CCC Cipőbolt

A kedvenc cipőboltom! Nagyon jó minőségű, kifejezetten egyedi választékú cipőbolt minden korosztály számára. Szuper a bőrcipő termékcsaládjuk, de a nem bőr alpú többi lábbeli is első osztájú. Nagyon kedvesek az eladók. És amivel nem tud más "plázás" cipőbolt versengeni az az, hogy ők 35-től gyártanak felnőtt termékeket, tehát az apró lábú embereknek nem kell választani a csónakázás és a gyermekcipőben járás között. Ráadásul két-háromezerrel drágábbak csak mint a kínai kartoncipők. Érdemes benézni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely