Szeifert Gebhardné

Szeifert Gebhardné

11 értékelés

Dr. Vándor Éva fogorvos

Becsületes, alapos, tisztességes és nagyon kedves!
A munkájával nagyon elégedett vagyok, ami nagy szó a részemről!
Emberségből, tiszteletből a betegek iránt, JELESRE vizsgázott nálam!

Hasznos ez a vélemény? Igen

K&H Bankfiók

Több esetben kellett felkeresnem a Bankot! Sajnos elég sok időt elpocsékolnak az ügyfelek idejéből! Befizetéseknél a pénztáros sokszor papírokkal járkál /nem az ott lévő ügyfélével/ és a befizetők pedig csak várnak! Néha kellett 20 perc, hogy be tudjak fizetni! 2 ügyfél volt előttem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Komló 9. Posta

Az ott dolgozó fiatal hölgy munka hozzáállásával, nagy bajok vannak.
Az udvariasságot hírből sem ismeri! A kérdésekre úgy válaszol, mintha a fogát húznák. Csomagot sokszor nem lehet feladni, mert nincs csomagfeladó nyomtatványuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szilvás Gyógyszertár

Az ott dolgozók előtt le a kalappal! Minden kérdésre szívesen válaszolnak, a hiányzó gyógyszereket nagyon hamar megszerzik.
Szívvel, lélekkel látják el munkájukat!
Emberségesek, kedvesek, és ami nagyon fontos mindig mosolyognak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

A pénztári kiszolgálással nagyon sok probléma van!
Nem a pénztárosokkal, hanem azzal, hogy kevesen vannak.
Hosszú sor áll, mire valaki még beül segíteni. Reklamálás után azonnal rögtön 2 pénztár működik!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Talabos Zsuzsanna ügyvéd

Korrekt, megbízható úgyis mint ember, úgy is mint szakember!
Precíz, az ügyfelekért mindent megtesz! Ajánlani tudom csak mindenkinek! Könnyen megközelíthető helyen van. Emberségből jelesre vizsgázik mindenki előtt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Hodobay Ágnes ügyvéd

Az egyik leges legjobb ember és ügyvéd, / legalábbis nekem/ akit ismerek! Emberséges, tisztességes, szeretetre méltó, nagyon precíz ügyvéd! Jártam már sok ügyvédnél, de nála jobbat nem találtam!
Nála a flegmaság szóba sem jöhet!!! Az ügyfeleit embernek nézi! Mindig az igazság oldalán áll! Jól megközelíthető helyen van az irodája! Szakmailag mindig napra kész! Ajánlani tudom mindenkinek, akiknek egy szimpatikus, okos, emberszerető ügyvédre van szüksége!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Katica Cukrászda

Nagyon kellemes meglepetésben volt részünk. Tortát rendeltünk szülinapra, először ebben a városban. Volt összehasonlítási alapunk, mert eddig Miskolcon éltünk, és ott rendeltünk. Ebben a kis otthonos cukrászdában, tiszta szívből mondhatom, hogy sokkal szebb és finomabb és díszesebb tortát kaptunk, mint Miskolcon. Az eladók előtt is le a kalappal. Kedvesek, aranyosak. Az árak majdnem ugyan azok, mint Miskolcon. Gratulálok a Katica Cukrászdának, és az ott dolgozóknak. 3 vevőt szereztek egyszerre. Csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Sajnos sokszor nem kapom meg a megszokott termékeket! A közelben ez az egy dohánybolt van. Akkor mindig buszozni kell a megszokott márka miatt! Nagyon sajnálom, hogy a közelben nincs másik Trafik. A megszokott minőségről nem váltunk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Groupama Garancia Biztosító

Kellemes meglepetés ért a Biztosító társaság részéről. A barátnőm ügyét intéztük. Készséges felvilágosítás, a kérés elbírálásának gyors ügyintézése.
Az előadó nem volt teljesen biztos a kérésünkkel kapcsolatban, ezért türelmet kért, és megígérte, hogy telefonon értesít minket! Meglepetésre jött a telefon elég hamar, hogy a kérésünk helytálló, és időpont egyeztetés után az ügyünket elintézték. Várakozás nélkül. Csak annyit kellett várakozni, amíg a papírokat kitöltötte az ügyintéző! Ide írom a két ügyintéző nevét, beleegyezésükkel: FILA RITA és HOPPA MÁTÉ ! Ezzel a Biztosító társasággal még nem volt dolgom, de fontolgatom, hogy váltok! Érdemes, és mindenkinek tudom ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely