Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Kerényi József

Vélemények, értékelések (4)

Kristály Szépségház

Értékelés 2013. 09. 13. 16:00
Nagyon jó a sóbarlang Kimondottan NŐI hely. Figyelnek a szolárium csövek cseréjére. nagyon kedvesek , és a környezet nagyon szép. Ingyen belső parkolója van, és SZÉP kártyával,. valamint Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni.
  • elismerés
  • Kristály Szépségház

    Értékelés 2013. 11. 08. 08:26
    Nagyon jó a sóbarlang Kimondottan NŐI hely. Figyelnek a szolárium csövek cseréjére. nagyon kedvesek , és a környezet nagyon szép. Ingyen belső parkolója van, és SZÉP kártyával,. valamint Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni. Új fekvő szoláriumot helyeztek üzembe, ami a legújabb "Bőrfiatalító" csövekkel működik. Új perc rendszert vezettek be, ami szerintem nagyon jó. A sóbarlang nagyon ajánlott a légzési problémák, kezelésére, valamint a pollen allergia ellen.
  • elismerés
  • Provill-Ker Villamossági Üzlet

    Értékelés 2013. 11. 08. 08:38
    Villamossági szakbolt, és kivitelező Kft. Nagyon bőséges a választék, és ha véletlen valami nincs, akkor általában 1-2 napon belül meghozzák. Gyors pontos kiszolgálás, és az árak is nagyon jók. Rugalmasan kezelik a termékeket. Ha esetleg nem az a termék kell minden továbbiak nélkül kicserélik a maradékot pedig beszámolják más árú vásárlásakor.
  • elismerés