Kerényi József

Kerényi József

4 értékelés

Kristály Szépségház

Nagyon jó a sóbarlang Kimondottan NŐI hely. Figyelnek a szolárium csövek cseréjére. nagyon kedvesek , és a környezet nagyon szép. Ingyen belső parkolója van, és SZÉP kártyával,. valamint Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kristály Szépségház

Nagyon jó a sóbarlang Kimondottan NŐI hely. Figyelnek a szolárium csövek cseréjére. nagyon kedvesek , és a környezet nagyon szép. Ingyen belső parkolója van, és SZÉP kártyával,. valamint Erzsébet utalvánnyal is lehet fizetni. Új fekvő szoláriumot helyeztek üzembe, ami a legújabb "Bőrfiatalító" csövekkel működik. Új perc rendszert vezettek be, ami szerintem nagyon jó. A sóbarlang nagyon ajánlott a légzési problémák, kezelésére, valamint a pollen allergia ellen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Provill-Ker Villamossági Üzlet

Villamossági szakbolt, és kivitelező Kft. Nagyon bőséges a választék, és ha véletlen valami nincs, akkor általában 1-2 napon belül meghozzák. Gyors pontos kiszolgálás, és az árak is nagyon jók. Rugalmasan kezelik a termékeket. Ha esetleg nem az a termék kell minden továbbiak nélkül kicserélik a maradékot pedig beszámolják más árú vásárlásakor.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely