Krisztina Vass

197307_149104885153946_1284875_n.jpg

6 értékelés

Dr. Endl Gábor ügyvéd

Elfogult vagyok, mivel ő az "ügyvédem". Gyors,pontos, megbízható, precíz szakember. Mindenkinek ajánlani tudom, aki tisztességes, jó ügyvédet keres. Mivel az iroda ingatlanközvetítéssel is foglalkozik, ezért minden egy helyen megtalálható (a jó ingatlan a jó ügyvéddel).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Janus Ágota gyermek háziorvos

Mivel a Doktornő a háziorvosunk, ezért javasolnám a lista javítását, tudomásom szerint ő nem gyermek háziorvos, hanem felnőtt körzet háziorvosa. Nemrég költöztem a városba, eddig csak pozitiv tapasztalataim voltak. Igaz hogy kicsit sokat kell várni, de mindez azért van, mert a bent lévő beteget meghallgatja és elmondja a javaslait. És ez az idősebb betegeknek fél gyógyulás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Államkincstár Családtámogatási Ügyfélszolgálat Székesfehérvár

Lehet, hogy személyesen gyorsan intézik az ügyeket, de én három napja próbálom hívni őket, mivel 50 kilométerrel arréb lakom, de hozzájuk tartozunk. Vagy foglalt vagy átmenetileg nem kapcsolható, még nem jutottam ügyintézőhöz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Herbária

Egyszer vásároltam volna ott, a keresett termék nem volt éppen. Az eladó hölgy, miután közölte, hogy nincs, folytatta tovább a telefonálást, ezért első és egyben utolsó kisíérletem volt arra, hogy náluk vásároljak. Valahogy nem szeretem az ilyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Római Patika

Mvel a közelben lakom, ezért ha sürgős a gyógyszer itt váltom ki, de ha van rá lehetőségem inkább elmegyek egy másikba, mivel az a tapasztalatom, hogy néhány száz forinttal drágábbak, mint a város többi patikája.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Bár az üzlet kicsi és ha nincs éppen akció akkor szerintem nem túl olcsó, azért elég sűrűn megfordulok ott, mivel az eladók kedvesek és segítőkészek. És ez a mai rohanó világban nem utolsó szempont.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely