Oriskó Ferencné

Oriskó Ferencné

7 értékelés

Aqualand Termálfürdő

Tavasszal voltunk a párommal,nagyon jól éreztük magunkat.
Számunkra a víz volt a legfontosabb,és meg voltunk elégedve mindennel.Nemsokára ismét megyünk,de már a testvéreimet is beszerveztem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqua Lux Wellness Hotel***

3nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelban. Nagyon szép ,tiszta. Kár,hogy a wellnesst nem igazán lehetett élvezni,mivel 1 db jakuzzi van és az is egy kicsit hűvös és nem valami biztató illatú.Én szeretem a hidegebb vizet,de 5 percnél tovább nem maradtam benne,mert nem esett jól. A fitnesz
szobában pedig az eszközök 90% használhatatlan.Ami tetszett az a bowling pálya volt és hogy köntösben át lehetett menni a gyógyfürdőbe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tiszakürti Arborétum Kalandpark

Nehezen indultunk,de megérte a kirándulás,nagyon szép volt az őszi természet.A kalandparknál nagyon udvariasak és segítő készek voltak.
Próbát engedtek,hogy valóban megtudjuk-e csinálni a pálya elemeit /62-65 évesek vagyunk/és amikor biztonságosan végig mentünk az első szakaszon,akkor mondták,hogy nyugodtan végig mehetünk az egész pályán.Nagy kihívás volt ,de nagyon jó volt.Köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Termálkristály Aqualand****

Még a télen voltunk a faházas apartmanba.
Kényelmes, szép,tiszta. Igaz a nagy hidegben gyorsan kellett szedni a lábunk a szállodáig,hogy élvezhessük a gyógyvizet,de megérte.
A kiszolgálásnál volt egy kis összecsúszás egy rendezvény miatt,így a félpanziós vacsorát az előtérben fogyasztottuk el,ami csak annyira volt kellemetlen,hogy rajtunk keresztül érkeztek a meghívott vendégek.Igaz egy pohár pezsgővel kompenzálták a kellemetlenséget,sűrű elnézést kérve.
Ha igazán pihenésre vágysz ne menj iskolaszünetben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödi Termál- és Strandfürdő

Jól kifogtuk a nyári nagy melegben! Annyian voltak az úszómedencében,hogy nem csak úszni,hanem lépni sem lehetett.
A meleg vizes medencében pedig várni kellett,hogy kicsit kényelmesebben elhelyezkedhess és ne vigyázban állva " élvezhesd " a víz jótékony hatását. Szerintem ide is inkább hétköznapokon érdemesebb menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Hiába van viszonylag közel a lakhelyünkhöz, hiába van kedvezményes kártyánk és hiába jó a vize,két nyugdíjasnak drága luxus a fürdő.
A WC-k lehetnének tisztábbak,amúgy meg eddig még mindig tisztaság volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont Apartmanpark és Kemping

Kétszer voltunk már a fürdőben és nagyon tetszett.Igazából olyankor érdemes menni amikor nincs szünet az iskolában,és ha lehetőség van rá akkor korán.Tisztaság van,jó a vize. Az ára is megfelel, még a benzinköltséggel együtt is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely