Bodoricsné Vincze Zsuzsanna Anett

10473614_892552097437256_4021988596521059999_t.jpg

3 értékelés

Miami Cocktail Bar

A nyitás óta rendszeres vendégei vagyunk a Miami-nak, nem véletlenül, hiszen a látványos, igényes kiszolgáláson felül a személyzet hozzáállása kifogástalan, úgy mint az általuk felszolgált koktélok!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Annamari

A Hotel Annamariban táboroztunk 1 héten át, ami a körülményeket tekintve maga volt a pokol! Minden étkezés után enyhe gyomorrontánst kapott a társaság fel, a személyzet viselkedése kritikán aluli volt, 2db 6 ágyas, és 1db 12 ágyas szobában helyeztek el minket. Az ágyak rövidek voltak, ágyneműt kérésre sem kaptunk, valamint a tábor 4. napján közölte velünk a gondnok!!!, hogy az előzetesen befizetett összegen felül még 2990Ft idegenforgalmi adót is fizessünk már be. Amikor kifejeztük nemtetszésünket, akkor azt javasolta, hogy töltsünk ki egy tanári nyilatkozatot, amin hamis adatokat kellett volna feltüntetnünk, így inkább fizettünk, ám számlát nem kaptunk!
Miután az egyik társalgóban konszolidáltan 'buliztunk', a gondnok sokadjára megjelent, és tűrhetetlen stílusban közölte, hogy a gimnazista gólyatáborosok kísérő tanára jelezte neki, hogy hangosak voltunk, és elkezdett kioktatni minket, de itt lett elég... Közöltük a tények, hogy mi is ugyan úgy fizettünk, cserébe nekünk reggeltől estig el kell viselnünk szó nélkül az üvöltő divatzenéket, majd este a részeg 14 éveseket, éjszaka pedig nem tanácsos közlekedni, hiszen világítás híján könnyen hányásba léphetett az ember, ráadásul a gyerekek miatt ráhívták a hotelre a rendőrséget, ránk valós panasz nem érkezett, de mi még telefonálhatunk a csoportos gyomorrontás miatt...
A büfé szinte soha nem volt nyitva, a medence vize piszkos volt, és a szobákra is ráfért volna az előzetes takarítás!
A hotel oldalán található képek nem fedik a valóságot, a társalgókban például törött műanyag székek vannak, békebeli asztalokkal, nem működő tévékkel, és ahogy látom a szobákról már nem tudtam kamu képet készíteni, mert azok olyan lepukkantak, hogy a Photo Shop sem segíthet rajtuk!
Ha valaki jót akar magának, és a diákjainak, akkor messziről kerülje el ezt a putrit!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Tarr Tünde

Már lassan 10 éve vagyok Tarr doktornő betege, és annak ellenére, hogy abszolút nem vagyok könnyű orvosi eset, mindig minden körülmények között maximálisan helyt állt, és emberien viselkedett velem, ami érzésem szerint nagyon sokat számít az állapotjavulásban! Ami külön kiemelendő pozitívum, hogy számtalan orvossal ellentétben, ő még a csokoládét és kávét tartalmazó kis ajándékcsomagot sem fogadta el! Ő igazi orvos, akinek valóban a HIVATÁSA a gyógyítás!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely